Jump to content

Recommended Posts

Posted

Vreau sa urmez facultatea de cibernetica din cadrul ASE-ului si am inteles ca am nevoie de un laptop/calculator destul de bun dar nu stiu ce sa aleg. Multumesc pentru orice sfat :)

• Moderators
Posted

Şi eu am nevoie de un iPad, dar nu ştiu ce să aleg.

PC-ul e mai bun ca un laptop la acelaşi buget ...

Deci, ce buget ai şi ce doreşti în final? (laptop / PC)

• Moderators
Posted

OK, dacă vrei PC, răspunde-mi la următoarele întrebări:

1. Care este bugetul maxim în care vrei să te încadrezi? - ai spus: 3000

2. Când intenţionezi să faci achiziţia?

3. Configuraţia trebuie să aibă monitor inclus?

- Dacă nu, ce rezoluţie maximă are monitorul pe care-l deţii?

- Dacă ai un monitor mic, intenţionezi să-l schimbi în viitor cu ceva mai mare (Full HD sau peste)?

4. La ce vrei să foloseşti sistemul? Dacă lucrezi în special cu programe specifice de editare foto/video sau profesionale, te rog spune-ne cum se numesc.

5. Vrei să faci overclocking sau nu te pasionează?

Dacă nu ştii ce-i aia overclocking, cel mai probabil nu vrei să faci

6. E necesar să fie un sistem silenţios sau nu este relevant?

7. Deţii alte componente pe care ai vrea să le foloseşti cu acest sistem? Dacă da, spune-ne câte ceva despre fiecare, ce model sunt, ce tip, etc.

8. Ai nevoie şi de periferice (tastatură, mouse, mousepad, boxe, căşti)?

Posted

2.Din moment ce imi trebuie abia din toamna nu ma grabesc.

3.Am un monitor de la DELL cu rezolutia maxima de 1280-1024.

4.Imi trebuie pentru programe gen C, C++, C#, Java,SGBD cum ar fi Oracle..

5.Nu ma pasioneaza.

6.Nu este relevant.

7.Nu neaparat... Am o unitate pe care nu o folosesc...este DELL,Vostro 200...procesor Intel Core 2,cu Windows Vista.

8.Da, am nevoie si de periferice.

Posted

Daca vrei sa folosesti laptop-ul strict pentru sarcinilie de la facultate (office + programare C/C++/etc., eventual si navigare pe internet + urmaritul filmelor de exemplu), nu iti trebuie un super laptop / PC. In bugetul de care dispui, poti sa achizitionezi ceva foarte ok.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• Moderators
Posted

Perfect: http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/599602/

Ai o placă de bază cu B75, dotată cu toate cele (USB 3.0, Sata III, PCI-E x16 3.0, etc), de calitate şi destul de aspectuoasă; la procesor îţi vine în ajutor un i5 Ivy Bridge, quad core foarte puternic. Te va ajuta foarte mult şi dacă te apuci de photoshop, alături de cei 8 GB RAM, 1600 MHz (frecvenţa nativă pentr Ivy). În rest ... un SSD (pui pe el sistemul de operare şi alte programe care ai nevoie să meargă foarte rapid), HDD de 1 TB pentru stocare, periferice de la Microsoft (de calitate), sursă silenţioasă şi de calitate, şi o carcasă foarte bună, fără briz brizuri.

Dacă vrei laptop recomand http://www.pcgarage.ro/notebook-laptop/dell/156-inspiron-15r-5520-ivy-bridge-i7-3612qm-21ghz-6gb-1-tb-radeon-hd7670m-1gb-linux-argintiu/

Posted

Perfect: http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/599602/

Ai o placă de bază cu B75, dotată cu toate cele (USB 3.0, Sata III, PCI-E x16 3.0, etc), de calitate şi destul de aspectuoasă; la procesor îţi vine în ajutor un i5 Ivy Bridge, quad core foarte puternic. Te va ajuta foarte mult şi dacă te apuci de photoshop, alături de cei 8 GB RAM, 1600 MHz (frecvenţa nativă pentr Ivy). În rest ... un SSD (pui pe el sistemul de operare şi alte programe care ai nevoie să meargă foarte rapid), HDD de 1 TB pentru stocare, periferice de la Microsoft (de calitate), sursă silenţioasă şi de calitate, şi o carcasă foarte bună, fără briz brizuri.

Dacă vrei laptop recomand http://www.pcgarage.ro/notebook-laptop/dell/156-inspiron-15r-5520-ivy-bridge-i7-3612qm-21ghz-6gb-1-tb-radeon-hd7670m-1gb-linux-argintiu/

Mersi frumos :)

Multumesc :)

Posted

in locul tau as merge pe laptop. Nush cu ce se ocupa facultatea, dar poate tre sa faci o prezentare powerpoint undeva, poate tre sa prezinti un proiect, poate iesi cu colegii sa faceti un program undeva, pt ca asa e mai comod. Un laptop ar fi mai util.

Pentru ce ai zis tu, e bun orice laptop really... Daca zici ca ai 3000 poti sa iei unu bun, dar la capitolu programare in C++, java, merge si pe o rasnita.

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.