+robotboy Posted November 25, 2012 Report Posted November 25, 2012 Salutare tuturor. Revin cu o noua problema, si anume: i-am achizitionat mamei un laptop, i-am instalat Windows 7, totul bine si frumos, pana cand am incercat sa-l activez. Dupa introducerea CD Key-ului care este original, primesc urmatoarea eroare: A problem occured when Windows tried to active. Error code 0x80072F8F. Ma poate ajuta cineva? Nu inteleg care poate fi problema... Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova? Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.
Solution gaby Posted November 25, 2012 Solution Report Posted November 25, 2012 Oh, imi aduc aminte de acest cod de eroare, l-am intalnit si eu in trecut, si, vei ramane surprins cat de usoara este rezolvarea. Eroarea aparea din cauza ca ora si data setate pe calculatorul pe care incerci sa activezi licenta nu corespund cu cele de pe serverele Microsoft. Mai exact, ora si data sunt dereglate. Dupa ce vei sincroniza sau seta corect aceste informatii, totul va merge ca uns. Succes ! 1 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+robotboy Posted November 25, 2012 Author Report Posted November 25, 2012 Multumesc mult de tot! Nici nu imi trecea prin cap... eram prin 2008 . Totul a mers ca uns dupa ce am corectat data si ora! Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova? Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now