Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna ziua tuturor, am o mica mare problema.... detin domeniu www.bmrollers.info si eu m-am gandit (proasta alegere) sa adaug un index....si blog-ul meu este pe www.bmrollers.info/bm as dori daca poate cineva sa ma ajute sa mut tot de pe /BM pe www.bmrollers.info dar fara sa pierd toate informatile...daca cineva cunoaste cum as putea sa fac acest lucru, si dispune de timpul necesar sa ma ajute sa fac aceasta modificare, as fi foarte recunoscator...si poate odata o sa va ajut si eu cu ce pot..

Astept un raspuns, daca poate cineva add : bm.roller@yahoo.com ....

Numai bine.

Posted

Adica chestia de pe www.bmrollers.info sa nu mai apara deloc? Ai icnercat un redirect? Sau nu merge asa?

Exact in loc de ce este acuma sa fie blog-ul.

Pai as dori sa mut totul....cu un redirect nu arata prea bine si chiar daca pui 0 la redirect, daca ai host mai slab tot o sa apara pagina 1-2 secunde si dupa o sa ma redirectioneze catre blog si pe mine ma dispera si partea cu "/bm" ....acuma fac un back-up la "/bm" in caz ca ma poate ajuta cineva sa-l am facut.....

Posted

Pai ceai facut? Poate se rezolva usor...

Eu inainte de toate am facut un backup, am toate fisierele in pc dar a aparut ceva problema ... am facut exact cum ai spus tu mai sus si chestia este ca imi apar articolele dar imi apar maxim 15 cuvinte din fiecare.... am vorbit cu un amic care se pricepe cat de cat si a spus ca am facut eu ceva gresit cand am facut backup-ul si sa sterg tot de pe ftp, ok am sters tot dar din Phpmyadmin nu am facut un backup.....am stat vreo 10 min sterg/urc iar fisierele pe host si a mers totul bine, dar tot maxim 10 cuvinte aveam in fiecare articol.....

Sincer mi-au dat lacrimile in momentul acela dar ce sa fac, am fost eu idiot ca nu am facut un backup mai repede :)

Cei de la hosting nu-s prea buni, am avut hosting si asta a fost o mare greseala :) acum m-am mutat pe alt host, ascultati de mine nu va luati hosting gratuit niciodata, am un domeniu are 170 vizitatori unici pe zi si zice ca "supraincarc serverele" =))

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.