Jump to content

Concurs Cu Un Premiu De 500Euro Pentru Filmulete Amatoriale


ionut19

Recommended Posts

Chiar daca sunt nou pe acest forum as vrea sa va prezint un concurs organizat pe un site care dupa parerea mea merita incercat din moment ce pune la bataie un asemenea premiu.

Navigand pe net am reusit sa dau de un site ce se ocupa cu prezentarea si descrierea filmelor atat noi aparute cat si mai vechi,site pe care se organizeaza diferite concursuri(pentru postari 50euro primul loc,pentru idei de imbunatatire a forumului 3x20euro).Chiar daca la prima vedere totul parea destul de incredibil am zis ca pot incerca pentru ca nu am nimic de pierdut insa la doar cateva zile de la inscrierea mea pe forum am reusit sa castig 20euro pentru o idee buna si spre satisfactia mea premiul a venit in mb in mai putin de 10 zile.

Chiar daca acest lucru pare greu de crezut,trebuie specificat de la inceput ca acest site este sustinut financiar de catre un cetatean roman care insa locuieste in Italia deci nu cred ca vor fi nici un fel de probleme cu plata banilor.

Acum acest forum organizeaza un concurs pentru orice pasionat de filme care doreste sa castige un ban s-au cine stie sa isi inceapa o cariera in aceasta lume frumoasa a cinematografiei.Concursul consta in creearea de filmulete amatoriale intre 10min si 1h care pot contine aproape orice iar daca filmul e cel mai votat si isi adjudeca si o nota mare din partea criticului de film(toata treaba este profesionala) atunci castiga premiul de 500euro.

Pe siteul unde se organizeaza concursul cat si pe facebook gasim urmatoarea prezentare a concursului

"Am organizat acest concurs pentru a arata ca nu doar americanii stiu sa faca filme amatoriale.Ai regia in sange,iti place sa filmezi totul in jur s-au ai pe undeva prin casa un material video de 10-20minute s-au chiar o ora?Trimite-l la noi si daca este cel mai votat de catre public pana in 12aprilie 2013 castigi 500de euro.

Ai filmat?Ei te-au votat?Noi te-am premiat!!! "

Eu zic ca 500euro sunt bani chiar buni pentru Romania iar un filmulet poate fi creeat indiferent din orice stiu eu o animatie,un documentar prin padure etc.

Linkul spre concurs este: old.7evenart.com/concurs acolo gasiti mai multe detalii cat si regulamentul.

P.S Pentru cine doreste sa se convinga pe facebook exista si o pagina a concursului pe care o gasiti sub denumirea de 7evenart,eu zic ca merita aruncat un ochi.

Link to comment
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.