Jump to content

Recommended Posts

• Moderators
Posted

Buna ziua. Am si eu o problema cu un router huawei hg655b: pur si simplu pica netul cand incerc sa vizualizez videoclipuri youtube de pe telefonul meu (samsung star 2). nu poate routerul (l-am primit gratis) sau se poate remedia?

Posted

Cand spui: "l-am primit gratis" te referi la faptul cand ai cumparat ceva de la Altex de ex. si l-ai primit cadou? Daca da incearca sa il trimiti la service daca mai ai garantia.

Posted

Ai incercat sa fortezi routeru sa vezi cum se comporta sub stres? Unele modele se pot supraincalzi si deaia pica semnalu :) (desii nu cred ca fie cazu, deobicei se intalpla la firme asta..)

love is a verb
Love is a doing word

• Moderators
Posted

Cand spui: "l-am primit gratis" te referi la faptul cand ai cumparat ceva de la Altex de ex. si l-ai primit cadou? Daca da incearca sa il trimiti la service daca mai ai garantia.

Salut. Daca faci abonament de internet la Romtelecom primesti un router wireless gratuit. Si nu cred ca e de la mine, deoarece mai vad discutata problema asta. Mi s-a zis sa fac upgrade la firmware sau cv. de genu, da nu am inteles cum se face >.<

• Moderators
Posted

Cele mai jegoase routere create ever ! Scuzati-mi franceza! Alea nu se pot configura decat de ei, tu nici nu ai access decat cu un user, iar pentru a modifica setarile, trebuie sa suni la romtelecom si sa dai bani la serviciul lor IT, plata pe ora.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.