Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare tuturor !

Va prezint din start problema :

20121211205210.png

20121211205241.png

Unde e amestecatura aceea de culori trebuia sa fie un jucator .

Imaginile sunt din FIFA ONLINE 2 . Doar aici am aceasta problema .

Am testat si pe un joc cu cerinte mult mai mari : FARMING SIMULATOR 2013 iar aici totul merge perfect , la fel de bine cum mergea si cu placa de 512 imprumutata.

Configuratie PC :

Procesor : 3.00

Video : Nvidia GeForce 8400 GS 256 mb

RAM 2.5 gb

Sunt convins ca de la placa e problema, insa nu stiu de ce in acest joc face aceasta problema .

Driverul este cel actualizat nu e de la driver .

Ce pot face sa rezolv aceasta problema ??

• Moderators
Posted

OK, deci nu e de la joc, ci de la placa video.

Descarcă Aida64 trial (dacă vrei îţi trimit eu o versiune cu licenţă prin PM) şi spune-mi ce temperaturi îţi apar la placa video

• Moderators
Posted

Ţi-am trimis oricum PM cu versiunea full şi cheia de licenţă :)

Temperatura plăcii video este acea când ai ieşit din joc sau când stăteai pe net?

P.S. Temperatura placii de baza este destul de ridicata :-?

• Moderators
Posted

Posibil să facă acele artefacte de la temperatură.

Deschide aida64, intră în joc, lasă aşa vreo 10 minute, după ieşi rapid şi spune-ne temperatura imediat ce ai ieşit din joc :)

Posted

Pentru artefacte, imi vin acum in minte 4 cauze:

• driverele sunt vechi - ar trebui sa se remedieze daca folosesti driver-ul mai nou.
  • ai facut overclocking - ar trebui sa se rezolve daca micsorezi frecventele.
  • contactul cu lamelele slotului AGP/PCI-E este slab (din cauza prafului). Incearca sa cureti slot-ul cu o pensula/carpa (sa nu fie uda).
  • defectiuni ale placii video - exista doua posibilitati:

Totusi, daca spui ca se intampla doar intr-un singur joc, ar putea fi de la joc (o incompatibilitate, ceva).

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Am verificat placa si la un prieten in PC . Am instalat driverul si am zis sa fac proba intr-un joc .

Nu avea FIFA ONLINE 2 ci GTA SA . Am intrat in joc , totul merge perfect , mai putin OAMENII !!! se vad exact ca in imagini . Atat playerul cat si ceilalti de pe strada . In rest nu merge sacadat , nu sunt alte probleme . Problema este la oameni , playeri . Grafica , textura ce e folosita la oameni nu e acceptata de placa :(

Posted

Nu e de la drivere ... am cautat pe alte forumuri si se pare ca si altii au mai intalnit ... Trebuie sa incerc sa fac o friptura la cuptor din placa aceasta ;) .. Stiti la ce ma refer .. Acum trebuie sa ma documentez bine bine , ca sa nu o stric ... mai am una de 512 care face tot cam la fel ... Problema la aceea era mai grava .. Dungi pe ecran , nu puteam sa intru in nici un joc , iar dupa cateva minute imi dadea bluescreen .

Din doua poate reusesc sa salvez una . De preferat pe cea de 512 .

Asa ca , ma pregatesc sa devin BUCATAR.

O sa va anunt daca am reusit sau nu .

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.