Jump to content

Recommended Posts

Posted

Imi poate da cineva o sugestie cum pot insera intr-un document scris in Word 2003 un filmulet de pe calculatorul meu ? As vrea o explicatie detaliata si babeasca. Multumesc in avans.

Nihil sine Deo ! = Nimic fără Dumnezeu !

Posted

http://office.microsoft.com/en-us/word-help/insert-a-movie-HP005190177.aspx

Altceva nu prea poti in 2003. In 2010 ii poti da play direct din document.

Multumesc tare mult. Mi-a fost de un real si mare ajutor.

Se pune intrebarea : dupa ce inserez filmuletul cu ajutorul unei metode prezentata in acel articol, filmuletul poate fi vazut si de catre o alta persoana ? Adica daca trimit documentul in care am inserat filmuletul catre alta persoana, acea persoana va fi capabila sa-l vada si ea ?

Posted

pai in documentul dat de tine apare o poza cu mp4 si scrie photo88.mp4. Daca dau pe ea imi spune sa o deschid cu windows media player, dau open si imi ruleaza filmuletul cu aia care merg cu capra sau ce o fi.

Posted

Intr-un document word 2003 nu se poate ca filmuletul sa apara ca pe un forum de exemplu ? Pe un forum, daca are un pluggin integrat, filmul de pe youtube, sa zicem, apare ca o fereastra cu imagine, unde dai play direct. Nu se poate asa ceva si in word 2003 ?

Posted

Am inteles. Dar se poate ca filmul inserat sa apara ca pe un forum daca lucrez cu Word 2007 sau Word 2010 ?

Daca nu - de ce nu se poate ? Detalii cat mai multe.

Daca da - cum se face ? Vreau sa-mi spuneti pasii de urmat.

Va multumesc anticipat. Un an nou cu bucurii si sanatate !

Posted

Inca te  chinui? De atunci faceai prezentare Powerpoint. Nu ar fi mai simplu sa urci videoul pe Youtube si apoi sa-l lipesti in Word, daca tii neaparat sa folosesti word?

De ce nu se poate? Nu stiu, intreaba pe cei de la MS. Se poate? Da, insa google nu ma ajuta.

fWy1P.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.