Jump to content

Recommended Posts

Posted

salut

de curand am cumpara un hd 7770 msi

am instalat win7 x64, 4 gb ram, procesor i3-2120, placa baza gigabyte, sursa ceva rpc de 500

pana sa cumpar placa video nu am avut probleme cu jocuri gen Vindictus, League of Legends sau Perfect World, rulau bine pe setarii medi sau scazut

am cumparat placa video in ideea ca o sa pot juca si eu ultimele jocuri gen Diablo 3 cu toate pe maxim insa surpriza mare…. in timp ce rulez jocurile dupa maxim 5 minute se blocheaza imaginea si sunetul se tot repeta (vindictus, diablo 3 , darksiders 2), dar jocuri nu asa pretentioase gen League of Legends ruleaza perfect (sa mai intamplat din cand in cand sa imi dea eroare ceva de genu display driver stopped responding and has recovered dar nu se blocheaza pc-ul)

ce am reusit eu sa fac, am instalat msi afterburner si am dat core clock si memory clock cu 200 mhz mai mic (la recomandarea unui prieten ) si toate merg bine

intrebarea mea e de ce imi da freezuri (si ce pot sa fac), de ce doar cu core clock si memory clock mai mic merge bine si de ce imi da eroarea cu driver stopped responding(am ultima versiune de driver instalata , o verific zilnic)

• Moderators
Posted

intrebarea mea e de ce imi da freezuri (si ce pot sa fac), de ce doar cu core clock si memory clock mai mic merge bine si de ce imi da eroarea cu driver stopped responding(am ultima versiune de driver instalata , o verific zilnic)

Eram atunci pe mobil şi nu puteam elabora un răspuns prea detaliat.

Scăzând frecvenţele automat scazi şi consumul, deci sursa ar face faţă. Mărind frecvenţele până la cele default, consumul devine ceva mai mare şi sursa nu mai dă randament.

Oricum, chiar dacă şi după înlocuirea sursei apar probleme, măcar să ştii că nu ai făcut nimic greşit. RPC pe acea configuraţie nu duce mult. Nu are protecţii, deci la orice şoc de tensiune sau când îi vine moartea poatze duce în cimitr cu ea orice altă componentă îşi doreşte, cele mai sensibile fiind HDD-urile ...

De aceea, pentru configuraţia ta, http://www.pcgarage.ro/surse/sirtec-high-power/element-400w/ , sau http://www.pcgarage.ro/surse/sirtec-high-power/element-plus-500w/ dacă doreşti 100W mai mult (face faţă fără nicio problemă şi la următorul upgrade la placa video), plus că ai certificare 80+ (adică curent mai puţin consumat ...)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.