Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna seara, am o mica mare problema, am un prieten care a avut o placa video mai slaba si a inlocuit-o cu una mai buna, dar acuma cand este in jocuri ii apar tot felul de patratele/dungi albe :| tot am incercat sa aflu un raspuns dar nu ma pot prinde de la ce poate fi...

1355519878.jpg

in aceasta imagine se pot vedea dungile albe...

El a spus ca placa lui video este nvidia 7300gt ce ar trebui sa faca ? a spus ca a scos de la ei de pe site ultimul driver dar ar incerca o alternativa sau una mai veche dar nu gaseste....

Cateav solutii va rog...

Posted

Ce ar putea sa faca:

1) daca are radiator pe aluminiu, sa il schimbe cu unul din cupru si implicit pasta de racire (cuprul raceste mai bine placa video, poate asta ar fi problema), nu costa mai mult de 40 de lei un radiator cu tot cu ventilator....

2) dezinstalare si reinstalare de driver....

3) daca zici ca a avut o placa ceva mai veche, probabil are si placa de baza veche si nu suporta placa video curenta... Mai are astfel de probleme si in alte jocuri?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.