Jump to content

Review Evolio Evotab Fun


Courage

Recommended Posts

  • Moderators

Evotab Fun este cel mai recent produs lansat de firma romaneasca, dar si un device care aduce un nou concept in atentia consumatorilor: o tableta care vrea sa faca totul, de la divertisment si rulare de aplicatii sau convorbiri prin Skype, pana la ghidare GPS si furnizare de continut audio direct pe sistemul automobilului.

Cutia in care vine Evotab Fun are dimensiuni destul de mari pentru ceea ce ne-am asteptat noi sa gasim sub ambalajul unei tablete cu ecran de 7 inci.

Insa, tableta Evolio este insotita in pachetul comercial si de o serie de accesorii dedicate posesorilor de autoturisme. Astfel, pe langa tableta, in cutia device-ului se gaseste incarcatorul de priza, un incarcator auto, un cablu de date micro USB, dar si suportul auto pentru parbriz si bord, pentru momentele in care Evotab-ul este folosit pe post de GPS.

Cutia mai contine si un certificat de garantie si un ghid de pornire.

Design si finisaj

Din start putem spune ca Evolio a ales pentru Evotab Fun un design excelent. Colturile tabletei sunt tesite, ceea ce ii confera un look aparte.

Tableta are dimensiuni de 195,5 x 120 x 9,5 mm. Ne-a surprins in mod placut faptul ca tableta are o grosime extrem de redusa. Cu cei 9,5 mm, Evotab Fun intra in categoria slim.

Ecranul de 7 inci al Evotab este incadrat de o margine din plastic, dar care da impresia vizuala de metal (aluminiu).

Partea frontala a tabletei adaposteste un singur buton rectangular, incadrat de un bezel cromat, ceea ce da un aspect foarte rafinat gadgetului. Tot pe partea frontala se mai gaseste si camera web dedicata, desigur, apelurilor video prin Skype si alte programe similare.

Pe latura inferioara a tabletei se gasesc mufa de incarcare a device-ului, portul HDMI, portul mini USB, slotul de carduri microSD si jack-ul audio standard, de 3,5 mm.

Latura dreapta a tabletei a fost aleasa de producator pentru amplasarea butoanelor fizice de control. Astfel, aici am descoperit butonul de Power, un orificiu pentru resetarea tabletei in caz de blocare, un buton escape si cele doua butoane dedicate volumului.

Difuzorul Evotab Fun se gaseste pe spatele tabletei.

Cei de la Evolio a facut o alegere foarte buna in momentul cand au optat pentru acoperirea spatelui tabletei cu un cauziucc special (asemanator celui folosit la generatia de top, Neura).

Materialul este foarte rezistent si, mai important, mareste ergonomia in utilizare, nepermitand device-ului sa alunece din mana.

Mai multe detalii si poze, gasiti aici: http://www.hit.ro/hardware/Review-HIT-ro-Evolio-Evotab-Fun-tableta-romaneasca-all-in-one

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.