Jump to content

Recommended Posts

Posted

Imi pare rau daca nu am postat unde trebuie dar sunt putin cam grabit.

Am o problema la o tema IPB,am incercat sa pun tema Carbon Green pe forumul meu dar nu stiu din ce cauza s-a suprapus cu altceva.

Am IPB 3.2.3,am pus tema Carbon Green pentru 3.2.3 si nu stiu de ce se intampla asta.

Asa este acum tema -> 2l8gpzm.jpg

si

Asa trebuia sa arate in mod normal -> small_350.jpg

• Moderators
Posted

E ceva mai complicat (trebuie uploadat atât fişierul cât şi imaginile skinului).

Spre uşurarea ta, mi-am făcut cont acolo. Vb mai multe acolo, ok?

Posted

Temele pentru IPB de obicei sunt formate din doua fisiere .xml, unul este cel ce contine toate fisierele temei si este denumit de obicei numeleTemei.xml, iar cel de-al doilea este cel care contine imaginile temei, si poarta de obicei numele de imagesNumeleTemei.xml.

Pentru ca tema sa fie instalata complet, trebuie instalate corespunzator ambele pachete .xml.

Problema ta pare sa fie provenita tocmai din aceasta cauza, si anume ca nu ai instalat si imaginile temei, sau daca le-ai instalat, tema foloseste tot imaginile din master (default). In Look & Feel -> editeaza setarile temei si vezi ce scrie la Use Image Set (ar trebuie sa scrie ca foloseste imaginile dintr-un folder similar cu numele temei).

De asemenea, arunca un ochi si peste:

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.