Adrian Balint Posted December 26, 2012 Report Posted December 26, 2012 Salutare, Detin un laptop HP Probook 4520s si de ultima data cand am reinstalat windowsul, in momentul in care bateria scade sub 90% si incerc sa bag laptopul la incarcat acesta incepe sa se miste in reluare. Nu imi dau seama ce s-a putut intampla, driverele sunt aceleasi. Astept o propunere pentru rezolvarea problemei. Multumesc anticipat.
+GodsOtherHand Posted December 26, 2012 Report Posted December 26, 2012 te-ai uitat la power scheme aia, sa nu treaca pe power saver modificat cand e bagat in priza.. Uitate la task manager si vezi ce procese incep sa mance din procesor (eventual si frecventa la care lucreaza..) love is a verb Love is a doing word
Adrian Balint Posted December 28, 2012 Author Report Posted December 28, 2012 Procesele nu consuma nimic in plus. Nici frecventa la procesor. M-am uitat la setarile de alimentare, il las pe echilibrat cand il incarc si nu mai face probleme. Dar totusi cand era pe economisire energie nu facea asa. Multumesc de sfaturi. later edit: la fel face pe toate planurile, in continuare face la fel.
+GodsOtherHand Posted December 28, 2012 Report Posted December 28, 2012 ai putea incerca o reinstalare cu alt kit.. love is a verb Love is a doing word
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now