Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut! Am o placa video ATI HD4870 varianta produsa de ASUS. Cand am cumparat-o, mi s-a spus ca am nevoie de o sursa cu 2 x molex si am vazut ca placa are 2 sloturi a cate 6 pini. Aceste surse "molex" sunt speciale sau sunt obisnuite? Imi puteti recomanda una? Multumesc!

stcom.co.kr__8400_12.jpg

Google_Chrome_user_bar_by_Block_Boy_911.png16735.png

2hyi33c.jpg

• Moderators
Posted

Se găsesc surse de 500W şi la 50 de lei, şi la câteva sute de lei. Întinde-te măcar până la http://www.azerty.ro/surse/sursa-sirtec-hpc-400-h12s-400w-ventilator-120mm-pfc-activ .

Ai un conector 6 pini din start. Mai urmează să faci tu unul din adaptorul molex- 6 pin pe care cel mai probabil ai primit-o când ai achiziţionat placa (mărog, ocupă 2 molexuri):

adapter-2x-molex-6pin.jpg

Sursa care ţi-am zis-o e arhisuficientă :)

• Upvote 1
  • Moderators
Posted

Decat sa cauti o sursa care sa aiba 2 molex , ca apoi sa pui adaptorul acela mai bine iei o sursa care are direct mufa cu 6 pini, in cazul tau, sa aiba 2 mufe. Si da, te costa ceva, dar merita mult mai mult. Undeva de la 150-200 ron IN SUS merita sa iei sursa. Unele au 1 mufa cu 6 pini altele au 2 ..te orientezi tu.

E ok cea care zice Courage. Cam mica daca vrei sa mai pui pe ea, dar merge. Are 1 mufa cu 6 pini, 3 molex, 3 sata. Nu faci o alegere gresita.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.