Jump to content

Ajutor Tema (Ipb) Infinite Dark 3.1.4 Si O Tema

Recommended Posts

Posted

Salut !

Sunt nou în domeniul IPB. Doar ce mi-a oferit fratele meu un domeniu de al lui deoarece el lucrează la UPC şi eu am tot vrut să îmi cumpăr WebHost şi mi-a oferit el domeniu (donn.ro) după ce mi-a făcut în serverele lui toate prostiile alea ce exact nu ştiam că s-a connectat de pe PC-ul meu pe al lui de la firmă mi-a pus IPB, mi-a făcut bază de date etc. Bun. 

Acuma am vrut să îmi pun temă, am tot căutat teme frumoase pe ALBASTRU am găsit unele cu bani unele care nu mă lăsa să le descarc şi am găsit tema Infinite Dark. Am descărcat-o bun frumoasă dar nu prea. Am dat din greseala acolo unde să schimbi culoarea şi s-a schimbat acuma nu ştiu care e ID să o fac la loc.

Dacă puteţi să mă ajutaţi să îmi daţi o tema pentru IPB 3.1.4 de preferat Albastru, Verde. VĂ MULTUMESC ! 

Respect,

bogdaNNN

• Moderators
Posted

Păi ... ce teme să îţi oferim noi? (legal), trebuie să ai cont la cei de la Invision Power. Dacă nu ai, add eu_eu650 că îţi dau nişte teme frumoase. 

Ca să nu fiu offtopic, pe 3.1 ai tema Fluo, care din punctul meu de vedere este foarte frumoasă.

fluo_ipb_theme.png

Posted

Mersi de tema, este frumoasă. Alte teme mai aveţi ?

Am o problema la aproape toate nu pot edita nimica logo etc. Am descarcat din FTP fusion am inlocuit ce am vrut dar nu se schimba. HELP ?

Posted

You must ensure that '/public/style_images/' has the correct permissions value to allow PHP to write into it. If CHMOD is supported on your server, try the value of 0777. Also ensure the file uploaded is smaller than 2MB in size.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.