Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut am o problema cu driverul audio nu il gasesc si pe placa audio imi scrie doar "foxronn" am cautat pe google si pe toate saiturile dar nu merge si cu everest ultimate si imi arata peste tot  , am windows xp 32 bit daca cunoasteti un driver sau stiti cum fac asta

image1mf.png

Daca ma puteti ajuta vasi fi recunoscator multumesc

Posted

Ce placa de baza ai? Foxconn, presupun, dar ce model (vezi in everest la Motherboard). Nu ai CD pentru placa de baza? Ar trebui sa gasesti acolo driverul.

Anyway, daca gasesti modelul, arunca un ochi aici: :link:

fWy1P.gif

Posted

eu am placa de baza de la msi 649 neo-v (MS-7113)

dar pe placa undeva nu scrie de unde e ca nam cd de install am avut win7 si am incercat multe drivere si tot nu merge

mai jos un pic imi scrie audio01

Posted

Daca ai placa audio incorporata, atunci driverul ADI SoundMAX (AD1888) gasit pe site-ul producatorului placii de baza, dat de Lus, este cel pe care trebuie sa il folosesti, si, care ar trebui sa mearga.

Daca primesti diverse erori, ori ai si alta placa audio si faci un amalgam, ori ai instalat drivere peste drivere si Windows-ul nu mai stie de capul lui, deci, va trebui sa dezinstalezi tot ce inseamna driver audio si sa incerci din nou, sau, de ce nu, o reinstalarea a Windows-ului.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

am reinstalat windows-ul de 2/3 ori prima oara lam facut pe vista si tot nu merge apoi pe xp si nimik si apoi ie xp black  si degeaba am sa mai incerc daca mai exista vro solutie am nevoie de ajutor

Posted

Pana la urma, placa de sunet este sau nu integrata? Daca da, driverul acela este; ma tem sa nu fie problema dinauntru. Daca nu, afla ce placa ai.

fWy1P.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.