Jump to content

Am Viteza De Download Foarte Mica, De Ce? (Rcs-Rds)


binLaden

Recommended Posts

Problema ar fi aceasta: viteza de upload e ff mare, iar ce ma deranjeaza e ca viteza de download e foarte mica, si aici, si in torente, nu confund Mb cu MB, sau cum sa zic, iar in torrente viteza mi se blocheaza in jurul 500 Kb/s, de ce?

Nu depaseste aceasta viteza. Viteza netului e 100.0 Mbps.

 

2416976998.png

Link to comment
Share on other sites

Incurci fibra optica cu cablul de cupru. Intrucat tot nu sunt lamurit cum te conectezi la net, ca sa simplificam, conecteaza-ti calculatorul direct in echipamentul ISP si fa un test. Daca obtii rezultate nesatisfacatoare, compara-le cu cele ale vecinilor. Nu este exclus sa ai o problema fizica sau soft la calculator. Suna la provider numai dupa ce-ti verifici sculele proprii. Altfel, daca trimit interventie si nu e de la ei, te vor taxa cum e si normal.

Link to comment
Share on other sites

La problema fizica te referi la hardware? Nu cred ca am aceasta problema,am un calculator bunicel.Scuze,ca sunt in totalitate neexperimentat in domeniu,dar chiar nu inteleg cateva lucruri,presusupun simple pt cineva ca tine .In primul rand nush cum conectez calculatorul direct in echipament ISP...poate ai putea sa-mi scrii pasii pe care sa-i urmez.....chiar imi pare rau ca nu pot sa trag si eu de pe net(orice) ca ceilalti din cartier.....

Link to comment
Share on other sites

Nu conteaza cat de bun e calculatorul tau. Poti sa ai o problema de natura hardware sau software (driver) la placa de retea sau sa fi setat ceva aiurea pe undeva fara sa-ti dai seama. Se intampla des. Nu ma intreba ce, exista multe posibilitati.

N-am cum sa te ajut daca nu dai un minim de informatii cum ar fi modul de conectare la internet de care tot scriu de 3 zile incoace. Am inteles doar ca ai un router propriu in retea. Altceva ?

Iti intra firul de cupru (UTP, STP, etc) in casa ? Iti intra fibra optica + media converter de la RDS de unde iti scoti semnalul pentru televizor, internet si telefon. Ce ai acolo ?

Direct in echipament ISP inseamna sa-ti conectezi calculatorul de pe care rulezi testele direct in ultimul echipament de retea de pe traseu, proprietate RDS. Daca ti-au bagat in casa un simplu cablu UTP, STP, etc., baga-l pe ala direct in calculator eliminand routerul si fa teste.

Zici ca vecinilor le merge mai bine. Cheama pe cineva la tine cu calculatorul sau du-te la respectivul si faceti teste sa vedeti daca e de la tine sau nu.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.