Jump to content

Recommended Posts

• Moderators
Posted

După ani de zile de căutări, specialiştii Microsoft au reuşit să identifice unicul cetăţean din România care şi-a cumpărat legal sistemul de operare de pe calculator. „Până de curând erau două persoane în ţara voastră”, spun cei de la Microsoft, „pe una o ştiam, era o bătrânică mai spăimoasă care de fapt nici nu avea PC. Din păcate s-a stins din viaţă, săraca. Mai rămăsese deci un singur utilizator care avea Windows cu licenţă şi voiam neapărat să-l cunoaştem înainte să se stingă şi el”.

Însuşi Bill Gates şi-a anunţat dorinţa de a-l cunoaşte pe român imediat ce a aflat că în ţara noastră a fost activată o licenţă originală de Windows. „Mi-a redat încrederea în umanitate”, spune findatorul Microsoft. „Chiar mă gândesc să mă obrăznicesc şi să-l întreb dacă nu cumva şi-a luat legal şi pachetul Office”.

Cei de la Microsoft spun că le-a fost foarte dificil să-l identifice pe unicul român ce deţine Windows cu licenţă, deoarece acesta şi-a luat măsuri de siguranţă pentru ca nimeni să nu descopere ce a făcut, transformându-l în ţinta ridicolului. „Toate conturile lui de mail sunt sub nume false, navighează pe net de pe IP-uri din Tuvalu, e foarte greu de prins”, spun cei de la Microsoft. „Din cauza asta am fost nevoiţi să monitorizăm toţi posesorii de PC-uri din România şi ne-am dat seama că el e cel cu Windows original deoarece îşi reinstala extrem de des sistemul de operare. De asemenea, era cam singurul despe care sistemul nostru de verificare ne raporta permanent că şi-a instalat o versiune piratată de Windows.”

sursa

• Upvote 2
  • Downvote 2

• Moderators
Posted

Ai de capu meu.

E la funny zone oameni...

Vreţi, râdeţi, nu, mai bine vă abţineţi!

Posted

tiam zis, mie mi se pare urat gestul de a copia de pe alt forum cuvant cu cuvant, chiar daca pui sursa.. inteleg daca era un banc mic ceva care lai auzit mai demult si plm.. dar urat oricum

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Numai pentru unii amuzante si nu conteaza de unde copii... daca copii e copiat nu conteaza de unde de pe site/blog etc. Bancurile sunt mai din popor (cu autor necunoscut) sa zic asa si deaia nu sare nimeni cand le iei de pe alte site-uri. Dar lasa-l Florine, cand o sa mai creasca o sa realizeze care e ideea.

• Moderators
Posted

Să mor eu de nu mor tâmpit...

1. Dacă ţie nu ţi se pare amuzant nu înseamnă că altora nu li se pare, aşa că nu mai generaliza. Ţine pentru tine.

2. Categoria nu se cheamă BANCURI, ci Funny Zone. Pentru bancuri ai subiect separat

3. Am copiat, am pus sursa. Ăsta-i al o mielea subiect care este copiat de undeva şi pus sursa la finalul articolului, şi tocmai aici aţi sărit să ţipaţi că e copiat

Posted

Mda...Curaj are dreptate in legatura cu "Funny Zone"...Si in legatura cu copiatul, atata timp cat a pus sursa este la limita acceptabilitatii...

Imi place sa ma uit la oameni cum se cearta :-

Posted

Ag ag ag ,ori rîdem ori stăm sa ne ciondănim ? Dacă a pus şi sursa ..  ce mai ai de zis ? E zona "Funny" ,putem posta orice ,bineînteles în limita bunului simţ !   

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.