Jump to content

A Fost Descoperit Singurul Român Care Deţine Windows Cu Licenţă!


Courage

Recommended Posts

  • Moderators

După ani de zile de căutări, specialiştii Microsoft au reuşit să identifice unicul cetăţean din România care şi-a cumpărat legal sistemul de operare de pe calculator. „Până de curând erau două persoane în ţara voastră”, spun cei de la Microsoft, „pe una o ştiam, era o bătrânică mai spăimoasă care de fapt nici nu avea PC. Din păcate s-a stins din viaţă, săraca. Mai rămăsese deci un singur utilizator care avea Windows cu licenţă şi voiam neapărat să-l cunoaştem înainte să se stingă şi el”.

Însuşi Bill Gates şi-a anunţat dorinţa de a-l cunoaşte pe român imediat ce a aflat că în ţara noastră a fost activată o licenţă originală de Windows. „Mi-a redat încrederea în umanitate”, spune findatorul Microsoft. „Chiar mă gândesc să mă obrăznicesc şi să-l întreb dacă nu cumva şi-a luat legal şi pachetul Office”.

Cei de la Microsoft spun că le-a fost foarte dificil să-l identifice pe unicul român ce deţine Windows cu licenţă, deoarece acesta şi-a luat măsuri de siguranţă pentru ca nimeni să nu descopere ce a făcut, transformându-l în ţinta ridicolului. „Toate conturile lui de mail sunt sub nume false, navighează pe net de pe IP-uri din Tuvalu, e foarte greu de prins”, spun cei de la Microsoft. „Din cauza asta am fost nevoiţi să monitorizăm toţi posesorii de PC-uri din România şi ne-am dat seama că el e cel cu Windows original deoarece îşi reinstala extrem de des sistemul de operare. De asemenea, era cam singurul despe care sistemul nostru de verificare ne raporta permanent că şi-a instalat o versiune piratată de Windows.”

 

sursa

  • Upvote 2
  • Downvote 2
Link to comment
Share on other sites

Numai pentru unii amuzante si nu conteaza de unde copii... daca copii e copiat nu conteaza de unde de pe site/blog etc. Bancurile sunt mai din popor (cu autor necunoscut) sa zic asa si deaia nu sare nimeni cand le iei de pe alte site-uri. Dar lasa-l Florine, cand o sa mai creasca o sa realizeze care e ideea.

Link to comment
Share on other sites

  • Moderators

Să mor eu de nu mor tâmpit...

 

1. Dacă ţie nu ţi se pare amuzant nu înseamnă că altora nu li se pare, aşa că nu mai generaliza. Ţine pentru tine.

 

2. Categoria nu se cheamă BANCURI, ci Funny Zone. Pentru bancuri ai subiect separat

 

3. Am copiat, am pus sursa. Ăsta-i al o mielea subiect care este copiat de undeva şi pus sursa la finalul articolului, şi tocmai aici aţi sărit să ţipaţi că e copiat

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.