Jump to content

Recommended Posts

• Moderators
Posted

Am trecut în anul 2013, aşa că astăzi vă voi prezenta topul celor mai folosite browsere de net, în plus, comparativ şi cu anul 2011 :) Mai jos aveţi un tabel cu statisticile cu cota de piaţă a navigatoarelor la sfârşitul anului 2012 (la nivel mondial şi în România). Statisticile sunt făcute de cei de la Statcounter. Alea cu rep_up.png şi rep_down.png le-am calculat eu.

La nivel mondial:

0zKnw.png

În România:

st2Pm.png

• Upvote 2

Posted

Nasol de Firefox... nu prea merita locul III, e un browser foarte bun care nu consuma cine stie ce resurse ca Opera de exemplu. L-am folosit o vreme, dar a trebuit sa schimb pe Chrome, nu stiu ce problema are de mereu imi reseteaza calculatorul cand incarca anumite imagini flash de pe o pagina.

• Moderators
Posted

1. Chrome iti apare pe google, si aproape ca te obliga sa ti-l instalezi.

2. Chrome are flash player sau mai bine zis, daca ai chrome, nu ai nevoie de flash player, si userii care nu prea stiu ce e una si ce e alta, nu stau sa caute pe net flash player.

Iar cu Internet Explorer, de cand e IE9, tot mai multa lume il foloseste nativ, unii il folosesc sa downloadeze Mozilla si-asa mai departe..

Concluzie: seems legit ! Totusi, eu nu ma schimb pe Chrome, decat daca n-o sa se mai optimizeze site-urile pentru Firefox.

• Upvote 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.