BOSS_28X Posted August 26, 2007 Report Posted August 26, 2007 SALUTARE Pana acum am fost pe direct connection. Mi-am pus router wireless /ca acum am 3 calcuri / si acum nu ma lasa pe dc pe direct numa pe restul de optiuni. Pe passive tot timpul si pe restul cum vrea muschiul lui acuma da mai incolo ba. Ce setari trebuie facute ca sa pot trage pe direct adica de la toti userii MERSI ANTICIPAT PT. AJUTOR /daca stie careva/
gaby Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 te referi la faptul ca nu mai poti fi activ pe clientul DC++ daca da, am avut si eu o problema asemanatoare de cand mi-am instalat KAV 6(kaspersky antivirus 6). tot ce a trebuit sa fac, a fost sa umblu in firewallul care imi bloca accesul spre clientul DC++ . vezi daca si firewallul tau (daca ai unul) iti blocheaza accesul DC-ului. sau daca nu, din cate stiu eu daca aveai IP Routabil acum este al router-ului si celelalte calculatoare vor primi IP dinamic. Ai incercat sa introduci IP-ul routerului in campul de firewall din setarile DC-ului? Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now