Jump to content

Canalele Protv Vor Fi Retransmise De Romtelecom Dolce!


gaby

Recommended Posts

Cu cateva zile in urma, se vorbea despre faptul ca Romtelecom nu a fost de acord cu conditiile de reinnoire cerute de ProTV pentru contractul de retransmisie ale canalelor de televiziune din protofoliul ProTV S.A., astfel ca din 3 ianuarie 2013, aceste posturi nu mai erau receptionate de abonatii Romtelecom Dolce.

 

In prezent, dupa cateva zile de negocieri, cei de la ProTV S.A. au renuntat la suma ceruta pentru retransmiterea canalelor pe care le detine (12 milioane de €), acceptand aceeasi suma ca si pana acum (4 milioane de €).

 

Concluzia?

ProTV S.A. a suferit o pierdere importanta incercand sa se i-a la tranta cu unul dintre cei mai mari cablisti, drept pentru care a renuntat la suma ceruta (trebuie sa recunoastem) extrem de mare (de 3 ori mai mare) decat cea din anul precedent.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Similar Content

  • By gaby
   Cu cateva zile in urma  s-a vorbit despre faptul ca  Ei bine, iata ca abonatii Dolce vor putea vedea un singur film pe posturile detinute de Pro TV si anume:
    

  • By CorinA
   Romtelecom nu a agreat conditiile de reinnoire cerute de PRO TV pentru contractul de retransmisie ale canalelor de televiziune din portofoliul PRO TV S.A.
   Urmare a acestui fapt, serviciul Dolce DTH si alte servicii de retransmisie ale Romtelecom nu vor mai retransmite aceste canalele incepand cu 3 ianuarie 2013.

   PRO TV regreta aceasta situatie si isi informeaza telespectatorii asupra alternativelor de receptionare ale canalelor PRO TV: semnalele terestre pentru canalul PRO TV; toti ceilalti distribuitori de cablu si satelit, precum si voyo.ro, pentru intreg pachetul de canale PRO TV SA. (Pro TV, Acasa TV, Pro Cinema, Acasa Gold, sport.ro, MTV, Pro TV International).
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.