Jump to content

Ronald Binkofski A Demisionat De La Microsoft Romania!


gaby

Recommended Posts

Ronald Binkofski, directorul general de la Microsoft Romania :ro: a demisionat astazi (9 ianuarie 2013), dupa doi ani de cand a fost numit in functie, dupa ce Calin Tatomir si-a dat demisia (fortat).

Inainte de venirea la Microsoft, Ronald a fost CEE Area Manager in cadrul Software AG, functie ce i-a permis contactul cu multi clienti si parteneri din Romania. De asemenea, Ronald este cetatean german si polonez, a absolvit cursurile Facultatii de Matematica Aplicata a Universitatii Jagiellonian si s-a specializat in matematica in Universitatea Johann Wolfgang Goethe din Frankfurt.

Altfel, Sorin Eftene are sanse foarte mari sa ii ia locul.

 

ronaldbinkovski.png

 

P.S: Reprezentantii Microsoft Romania au dorit sa nu comenteze informatia, pe care au calificat-o drept un zvon. Prin urmare, nu se stie deocamdata motivul pentru care Ronald a demisionat.

Sursa: http://www.zoso.ro/ronald-binkofski/

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Iata si comunicatul de presa:

 

Bun gasit,

Dupa o perioada prolifica pentru afacerile Microsoft in Romania, Ronald Binkofski isi continua cariera de succes la Microsoft ca Director General al Microsoft Polonia si Sorin Eftene este numit Directorul General interimar al Microsoft Romania.

Ronald Binkofski s-a alăturat companiei Microsoft Polonia în 2006 ca Director al diviziei Developer & Platform Evangelism și și-a continuat cariera ca Chief Operating Officer al filialei poloneze. În octombrie 2010, Ronald a fost numit Director General al Microsoft România. În mandatul său, Microsoft și-a dezvoltat substanțial afacerile și prezența în piața românească, prin parteneriate strategice cu organizații de afaceri și guvernamentale, în domenii cum sunt Competitivitatea Națională, Drepturile de Proprietate Intelectuală și Clustere Industriale. În 2012, Microsoft a fost recunoscut ca Cel Mai Dorit Angajator în România pentru al doilea an consecutiv, rezultat al unei cercetări de piață amănunțite realizate de Catalyst Consulting

Ronald Binkofski, Director General, Microsoft Polonia: „Sunt recunoscător pentru șansa pe care am avut-o să conduc Microsoft România. Voi rămâne întotdeauna aproape alături de oamenii cu care am avut ocazia să lucrez. Mai bine de doi ani am avut parte de performanțe excepționale ca rezultat al lucrului intens în echipă și al unor parteneriate extraordinare. În același timp, sunt onorat de numirea mea ca Director General al Microsoft Polonia, rol din care voi continua să promovez Europa Centrală și de Est ca cel mai bun loc din lume pentru oameni și afaceri.”

Ronald va continua să contribuie în câteva dintre inițiativele cheie ale Microsoft în piața locală, inclusiv în parteneriatul strategic cu Guvernul României, în programe pentru tineri și de dezvoltare a talentului și în domenii cum sunt Clusterele Industriale.

În același timp, Sorin Eftene este numit Directorul General interimar al Microsoft România. Sorin Eftene este unul dintre primii angajați ai Microsoft în România, cu o carieră de succes în funcții de conducere în divizia Microsoft Services și, cel mai recent, ca Director al Enterprise & Partner Group. Sorin Eftene devine membru al echipei de conducere a Microsoft în Europa Centrală și de Est.

Sorin Eftene, Director General interimar, Microsoft România: „Sunt încântat de șansa de a conduce Microsoft România. Noul val de inovații din produsele, serviciile și soluțiile Microsoft și performanța echipei locale sunt ingredientele ce ne vor permite să valorificăm oportunitățile extraordinare de creștere, cu același angajament pentru succesul clienților și partenerilor noștri.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.