Jump to content

Cum Pot Adauga Legenda In Ipb 3.3 Ca In Imagine?

Recommended Posts

• Moderators
Posted

Salut.

Dacă foloseşti IPB 3.3 (bănuiesc că merge şi pe 3.2), atunci ai nevoie de hook-ul Group Name Indicator: :link: (bănuiesc că nu ai cont la IPS, de aceea ţi-am dat acest link)

Totuşi, te-aş ruga să foloseşti butonelul search din dreapta sus. S-a mai discutat chestia asta de multe ori pe forum.

• Moderators
Posted

Păi tu te-ai exprimat greşit. Ai întrebat "Cum fac legenda de jos ?", iar eu ţi-am zis cum adaugi legenda de jos.

Dacă te referi la claritatea aia: cred că au băgat umbră :-? Oricum, ştiu că se adaugă la Group Formatting Prefix, dar nu îmi aduc aminte exact codul.

Posted

Salut,

Ştiu la ce te referi ,la umbra aceea de jos ,nu ? Dacă da ,îţi vin în ajutor cu cod-ul !

<span style="font-weight: bold; font-weight: bold; text-shadow: 1px 1px 1px black; color:red">

Dacă te-am ajutat apasă Mark Solved ! Mulţumesc .

• Moderators
Posted

Deci: te duci la grup şi scrii aşa:

Group Formatting Prefix

<span style="font-weight: bold; font-weight: bold; text-shadow: 1px 1px 1px black; color: COD CULOARE GRUP">
Group Formatting Sufix:
</span>

@Gabriel: poate nu ştii, dar bold e aceeaşi chestie ...

Posted

Stiu unde si stiu ce sa fac. Dar am rezolvat  imi apare doar pe mozila , Mai am problema sa nu mai deschid altu subiect  14tstv6.png Am schimbat 2 teme si tot asa.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.