Price Nick Posted January 13, 2013 Report Posted January 13, 2013 salut! am o placa de baza DDR 2 Gigabyte M68M-S2P ( nvidia geforce 7025/nForce630a/rev. 1.0) placa video integrate de 256gb, care nu poate rula foarte bine jocuriile performante, si as dori sa achizitionez o placa video. Ce placi pot sa achizitionez, fiind pci-express pot pune pe ea ddr 3 sau alt tip inafara de ddr2?
Moderators Courage Posted January 13, 2013 Moderators Report Posted January 13, 2013 Salut. 1. Ce sistem ai? (cel mai mult mă interesează placa de bază, sursa, monitorul şi procesorul, eventual memoria RAM, chiar şi carcasa) 2. Ce buget ai? 1
Price Nick Posted January 13, 2013 Author Report Posted January 13, 2013 ce importanta are , vreau doar sa stiu daca pot pune placa video ddr 3 la placa de baza pe care am mentionat-o ( nvidia Geforce 7025/630a)! procesor AMD Athom II x2 250 sursa delux de 750W monitor- HP 19' ram- 2gb kingstom Dar ceea ce vreau eu sa stiu este daca pot punde placa video ddr 3 pe placa de baza ddr 2. Are slot pci-express!
Moderators Courage Posted January 13, 2013 Moderators Report Posted January 13, 2013 Poţi pune şi GDDR5. Nu are nicio legătură tipu memoriei plăcii video cu tipul memoriei RAM. Totuşi, nu aş pune ceva prea gurmant pe delux. P.S. Din câte ştiu nu există Delux 750W, ci poate 600W, că ăsta-i maximul care l-au scos cei de la firma Delux... 1
Price Nick Posted January 13, 2013 Author Report Posted January 13, 2013 eu nu am spus ca am rami pe ddr2 da sunt pe ddr2 placa de baza este ddr2!!!
Moderators Courage Posted January 13, 2013 Moderators Report Posted January 13, 2013 Şi ... unde am zis eu că ai ram ddr2? 1
Solution +GodsOtherHand Posted January 13, 2013 Solution Report Posted January 13, 2013 Nick, placa ta de baza : " Dual Channel DDR2 1066 for outstanding system performance " Asta inseamna ca memoria RAM tre sa fie deaia. dupaia zice " Ultimate graphics performance with PCI-E x16 interface" deci placa video tre sa fie deaia. Dupa cum observi, nu zice nimic de memoria placii video, memorie pe care placa ta de baza nu o intereseaza.Tot ce conteaza e ca placa sa aibe interfata PCI-E deaia. tu ai zis " ce importanta are , vreau doar sa stiu daca pot pune placa video ddr 3 la placa de baza pe care am mentionat-o ( nvidia Geforce 7025/630a)! ".. deci, nvidia geforce blablabla nu e placa de baza, e placa video integrata practic. ai mai zis ca " eu nu am spus ca am rami pe ddr2 da sunt pe ddr2 placa de baza este ddr2!!! " tocmai, daca placa suporta DDR2, at vei putea avea memoria RAM doar DDR2 (cum am zis mai sus), memoria placii video nu conteaza. Colegul mea tea intrebat ce sistem ai, pentru ca tu degeaba pui cea mai buna placa video pe un calculator slab, nu va putea rula jocurile (tre sa existe un echilibru intre procesor, ram, placa video, etc). Si cu sursa iarasi, daca pui o placa video care consuma mult pe o sursa slaba, in cel mai bun caz nu va functiona. In cel mai probabil caz, se va arde sursa, luand si alte componente cu ea (de exemplu placa video) Banuiesc ca sistemul a fost cumparat intreg, deci as mai verifica odata cat e sursa..daca chiar scrie 750W si firma zice clar ca ei fabrica doar pana la 600W, as incepe sa am dubii asupra numerelor scrise pe sursa magica.. 1 love is a verb Love is a doing word
Price Nick Posted January 17, 2013 Author Report Posted January 17, 2013 aha, ok multumesc frumos pentru informatii, da aveti dreptate amandoi, sursa e de 450w, si sper sa fie reali! cat despre placa video, am oferta de la un prieten care comercializeaza asa ceva, si imi poate oferii nvidia gf 9800gt sau 9600gt ambele pe 256 biti si 1gb memorie! care ar fi mai indicata?
+GodsOtherHand Posted January 17, 2013 Report Posted January 17, 2013 ce intrebare e asta? http://lmgtfy.com/?q=9800+gt+vs+9600gt primele 3 linkuri cred ca ajung.. (trebuia sati dai seama si dupa nume..) 1 love is a verb Love is a doing word
Price Nick Posted January 17, 2013 Author Report Posted January 17, 2013 numele nu expria intotdeauna si performana, ca de multe ori pentru jocuri conteaza biti, memoria si puterea procesorului! multumesc si ai si dreptate pt ca 9800 este mai "tanara"decat 9600 si teoretic si mai performanta. multumesc inca o data pt sfaturiile vostre , au fost de mare ajutor. sper sa fie o placa buna si sa ruleze bine gta4 , nfs undercover, poate si jocuri mai noi!
+GodsOtherHand Posted January 17, 2013 Report Posted January 17, 2013 nu intotdeauna, dar modelul(numele) e un bun indicator, mai ales cand vorbim despre placi asemanatoare... love is a verb Love is a doing word
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now