+Smeagoll Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 Curand va veni si serverul wtk3.idle.ro care va sta mai mereu deschis!Sa speram ca nu va fi lag si vom avea jucatori pe el!! Serverul o sa apara cel tarziu in primavara si va fi nonstop deschis! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m0rph3us Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 Ohoooo abia asteptam....din pacate cred k va fi serverul 4 Gaby are 2 servere Quote So lonely ... so NUMB ... dNd dutetareTURBO.ro # NOS Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaby Posted January 6, 2007 Report Share Posted January 6, 2007 da, intr-adevar eu am doua dar cel de-al doilea este pe ip, deci nu e nici o problema Quote Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. -------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
m0rph3us Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 Ma` bad Quote So lonely ... so NUMB ... dNd dutetareTURBO.ro # NOS Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Smeagoll Posted February 8, 2007 Author Report Share Posted February 8, 2007 Am sa va mai spun cate ceva...ieri adik 7 februarie am luat placa de baza pentru serverul unde se va instala noul svr de cs ..(pentru ca asa m`am inteles cu distribuitoru de net ) si am o mica problema insa ..trebuie sa fac update la placa de baza....si tre sa treaca Johnny pe la mine!El abia Duminica vine pe la mine..iar serverul va avea un pic de intarziere!!!Dar va veni..curand Vreau sa zic ca lucrez la el....si mai e pana il pun la punct...si as avea nevoie de un baiat care sa ma ajute (sa se priceapa la pluginuri si restu ) !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaby Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 cand am putin timp si daca stiu te ajut eu. Quote Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. -------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts