Jump to content

Ipb: Modificare Hook "show Reputation In User Info" Si Modificare Folder Forum

Recommended Posts

• Moderators
Posted

Salut. Am 2 întrebări în IPB, şi încep cu cea mai importantă:

1. Am făcut greşeala de a restaura un forum vechi într-un folder /forums, cu gândul că va eşua, însă forumul, spre surprinderea tuturor, a devenit funcţional, şi aş vrea să modific /forums în /forum, deoarece acoloa vem mulţi vizitatori, şi nici în idioţenia de cPasnel nu merge redirecţionarea. Modific numele folderului şi config_global.php sau mai trebuie modificat şi altceva?

2. Se dă următoarea imagine:

lG83KMF.png

După cum se poate vedea, am aliniat toate cele în partea stângă, mai puţin hookul Show reputation in user info (sau ceva de genul), care rămâne pe centru: Cum pot modifica astfel încât si fie ca aici, pe pctroubleshooting, însă cu background verde să fie numai numărul de like-uri?

Posted

1. Ai aici cam tot ce trebuie facut: Mutare forum dintr-un folder in altul.

2. Hook-ul acela daca nu ma insel, insereaza un template bit in tema utilizata (ori in Global, ori in TopicView sau UserInfoPane). Va trebui sa te uiti dupa ea, si sa modifici dupa bunul plac.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 2 months later...
Posted

ce anume ai folosit (in user info) de ai aranjat din stanga in dreapta?

Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane.In lume va exista o generatie de idioti !! - Albert Einstein

www.gamelife.ro

• 3 months later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.