Jump to content

Problema Instalare Windows 7 De Pe Stick.


Emmanuell

Recommended Posts

Salut Tuturor. Am o mica problema. CD-ROM-ul meu este stricat de la PC , si am incercat sa fac un stick bootabil cu windows 7 cu ajutorul programelului WinToFlash. Problema este urmatoarea :

 

Cand intru in Bios sa selectez USB Kingston DataTravel , nu il vede doar daca schimb la Hard Disk Driver sa fie primul USB-ul ... Iar cand il schimb de la Hard Disk Driver imi apare si la Hard Disk Priority.... Dar problema nu este asta , dupa ce restartez calculatorul imi da eroarea cand sa intre in BOOT : "Reboot and Select proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device" ... ma gandesc ca e normal sa dea eroarea asta daca nu este la Hard disk driver HDD-ul primul , dar cum sa fac ca sa vada USB-ul la Hard Disk Priority...? 

Link to comment
Share on other sites

esti sigur ca ai scris ce trebe acolo? Eu nam prea inteles mai nimic..

 

pe scurt, tre sa alegi sa booteze de pe stick ( usb-HDD, usb-FDD, etc... oricum tiar aparea, tot ce are USB pui inaintea hard diskului).

 

Sau imediat ce pornesti compu apasa f12, sau f8, sau f2 (variaza de la comp la comp) nonstop. Daca nimeresti ala bun, ar trebui sati apara un ecran in care alegi de pe ce booteaza, si alegi stickul de acolo ( prin metoda asta sigur nu gresesti, pt ca iti arata doar variante posibile)

love is a verb
Love is a doing word

Link to comment
Share on other sites

se poate ca sistemu sa nu poate boota de pe stick.. 

 

nu ziceam sa intri in bios. la unele biosuri (se poate oprii/pornii optiunea asta din bios), daca apesi una din tastele alea cand porneste, te va intreba de pe ce vrei sa bootezi. Astfel, nu mai tre sa modifici ordinea din bios, si iti va boota (doar atunci) de pe ce vrei tu (stick in cazu nostru)

love is a verb
Love is a doing word

Link to comment
Share on other sites

pai si nu poti cauta alta imagine? Daca ala zice ca nu e buna.. eu cu programu ala am facut, si nam avut probleme. Cei drept, odata mia zis si mie ca nui buna imaginea..asa ca am luat alta.

 

Zici ca o fi din cauza la program? Mie imi arata ca sticku e bootabil , dar nu stiu zau ce sa fac....

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.