Jump to content

Recommended Posts

Posted

Vreau sa-mi iau un mp3 player si nu prea am buget, adica cam 40 de lei cu tot cu casti. Vreau sa ascult muzica la scoala cand sunt mai liber sa acopar galagia facuta de unii si sa ma pot concentra pe ceea ce fac. Ce parere aveti de Mp3 Player Replica Ipod Shuffle Bonus Casti Cablu Usb? 

http://www.okazii.ro/mp3-player/mp3-player/mp3-player-replica-ipod-shuffle-bonus-casti-cablu-usb-promotie-cadou-pentru-prieteni-a122463845

Ar merita? Castile oare sunt bune? M-ar tine jumate de an? trebuie sa-mi iau si card ca nu mai am deci cred ca ajung la 40 de lei

Posted

si ce baterie are? ca daca as sta 3-4 ore non stop cu unu as termina foarte multe baterii => nerentabil.... asa maresc bugetul si cu 1 milion si ceva imi iau telefon sa ascult la el.

Posted

chinezaria aia eu zic ca e buna daca nu vrei sa dai bani multi. Si eu am avut ceva chinezarie deasta cand eram in clasa a 9a, si ma tinut pana in a 11a cand lam pierdut :)) si ascultam des.

Depinde si de noroc i guess

love is a verb
Love is a doing word

Posted

chinezaria aia eu zic ca e buna daca nu vrei sa dai bani multi. Si eu am avut ceva chinezarie deasta cand eram in clasa a 9a, si ma tinut pana in a 11a cand lam pierdut :)) si ascultam des.

Depinde si de noroc i guess

te referi la aia de pe okazi sau cea recomandata de gaby?

Posted

A venit! Am dat 28 de lei (10 lei transportul cu posta romana) si ia ghici! : produs facut pe vaporul chinezilor, o chinezarie la prima vedere. Nu de alta dar uite cum arata si faza cu garantie o luna cred ca trebuia sa zica garantie o p**a... inca nu l-am verificat daca functioneaza dar m-ar mira sa functioneze

XUDcPlV.jpg

FrxqF97.jpg

Posted

si asa ajung la mult mai mult de cat costa produsul, numai transportul de dus si retur fac cat produsu :)) am reusit sa pun butoanele si sper sa mearga totusi

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.