Jump to content

Pot Face Update-Uri Pe Windows Xp Sp3 32-Bit (Nelicentiat)?


Go to solution Solved by Graham777,

Recommended Posts

deci.. care ar fi pasii:

1. fac update.

2. o sa ma trezesc ca imi apare in partea dreapta jos This version of Windows is no.... (sau ceva de genu),

3. bag anti-Genuine si imi rezolva si problema aia?

 

ok bine, si daca Genuine-ul nu va merge pot sa sterg updateurile si sa fie ca inainte ?

Link to comment
Share on other sites

am descarcat unu.. si m-am uitat si la readme:

 

1. Click on Install to run registry AND WITHOUT RESTARTING visit Microsoft.com

Just be sure of your genuine copy. If u still dont believe, Test using the included  "Microsoft Genuine Advantage Diagnostic Tool.exe" (Click on Test)

2. Now Download and Install All Micrsoft softwares like Updates, IE7 , WMP11 , Windows Defender without any problem as if Genuine XP User !!

 

Deci mai intai aplic genuidele apoi fac updat-urile..

Link to comment
Share on other sites

http://support.microsoft.com/kb/306525

 

 

 

Windows XP Pentru a activa personal Actualizări personale, urmați acești pași:
 1. Faceți clic pe Start, pe Executare, tastați sysdm.cpl, apoi apăsați ENTER.
 2. Faceți clic pe fila Actualizări automate, apoi faceți clic pentru a selecta una dintre opțiunile următoare. Vă recomandăm să selectați opțiunea Automatic (recommended) Automatically download recommended updates for my computer and install them.
  • Automatic (recommended) Automatically download recommended updates for my computer and install them

   Dacă selectați această opțiune, Windows recunoaște când sunteți online și utilizează conexiunea la Internet pentru a găsi actualizări potrivite pentru computerul dvs. pe site-ul Web Windows Update sau pe site-ul Web Microsoft Update. Actualizările sunt descărcate automat în fundal și nu sunteți anunțat sau întrerupt în timpul acestui proces. În zona de notificare a barei de activități apare o pictogramă atunci când începe descărcarea actualizărilor. Aveți posibilitatea să indicați spre pictogramă pentru a vedea starea descărcării. Când s-a terminat descărcarea, primiți un alt mesaj în zona de notificare astfel încât să puteți examina actualizările programate pentru instalare.
   • Faceți clic pentru a selecta ziua și ora pentru descărcarea și instalarea actualizărilor. Se poate programa oricând realizarea Actualizărilor automate. Însă computerul trebuie să fie pornit la ora programată, pentru a se instala actualizările.
   • Aveți posibilitatea să alegeți să instalați actualizările de îndată ce se termină descărcarea. Pentru aceasta, faceți clic pe descărcarea mesajului (sau pe pictograma de actualizare), apoi pe Instalare. Dacă alegeți să nu instalați actualizările când acestea s-au descărcat, Windows pornește instalarea după programul stabilit.
  • Download updates for me, but let me choose when to install them

   Dacă selectați această opțiune, Windows recunoaște când sunteți online și utilizează conexiunea la Internet pentru a descărca automat actualizări din site-ul Web Windows Update sau din site-ul Web Microsoft Update. În zona de notificare a barei de activități apare o pictogramă atunci când începe descărcarea actualizărilor. Aveți posibilitatea să indicați spre pictogramă pentru a vedea starea descărcării. Când s-a terminat descărcarea, primiți un alt mesaj în zona de notificare astfel încât să puteți examina actualizările programate pentru instalare.
  • Când doriți să instalați actualizarea descărcată, faceți clic pe mesaj (sau pe pictograma de actualizare), apoi faceți clic pe Instalare pentru a instala actualizarea.
  • Dacă nu doriți instalarea unei actualizări descărcate, faceți clic pe Detalii, apoi faceți clic pentru a deselecta caseta de selectare de lângă acea actualizare pentru a o refuza.
  • Faceți clic pe pictogramă sau pe mesaj pentru a vedea actualizările. Dacă doriți ca una dintre actualizările selectate să nu fie descărcată, faceți clic pentru a elibera caseta de selectare de lângă acea actualizare pentru a o refuza. Faceți clic pe Start Download pentru a descărca actualizările selectate. Pictograma Actualizări automate rămâne în zona de notificare din bara de activități în timp ce se descarcă actualizările. Aveți posibilitatea să indicați spre pictogramă pentru a vedea starea descărcării.
  • Când descărcarea s-a încheiat, apare un alt mesaj în zona de notificare, ce vă informează că actualizările sunt gata de instalare. Faceți clic pe pictograma Actualizări automate sau pe mesaj, apoi faceți clic pe Instalare pentru a instala actualizările.
  • Notify me but don't automatically download or install them

   Dacă selectați această opțiune, Windows recunoaște când sunteți online și utilizează conexiunea la Internet pentru a căuta descărcări din site-ul Web Windows Update sau din site-ul Web Microsoft Update. În zona de notificare a barei de activități apare pictograma Actualizări automate și un mesaj atunci când sunt disponibile noi actualizări de descărcat sau de instalat.
 3. Faceți clic pe OK.
Pentru informații suplimentare privind modul de a planifica Actualizările automate, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în Baza de cunoștințe Microsoft:
327838 Cum se planifică actualizările automate în Windows XP, Windows 2000 sau Windows Server 2003
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.