Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buma seara,

Cu ceva timp in urma mi-am cumaprat un router wireless in special pentru a avea internet si pe telefon fara prea mari batai de cap.

In viitorul apropiat imi voi achizitiona si un laptop, si as vrea eventual sa pot transmite internet si pe un alt calculator aflat intr-o alta camera. Astfel exista posibilitatea de a fi conectate la router simultan 2 sau 3 calculatoare.

Intrebarea mea este: conexiunea (viteza de upload si download) se va imparti la 2 sau 3?

Alte detalii ce s-ar putea sa va ajute:

- am internet de la RDS de 100 MB, fibra optica

- am un router in care intra firul de la RDS, ce distribuie mai departe internet unui PC si uneori telefonului

Multumesc!

Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova?
Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.

• Moderators
Posted

100mega.. oau!

Si ca sa-ti raspund la intrebare, viteza se imparte atunci cand exista mai multe conexiuni simultane. Daca tu stai pe net si downloadezi, si sora/fratele/pisica, stau pe net pe alt calc/laptop, si downloadeaza, atunci se imparte viteza. Se imparte depinzand de cata banda foloseste procesul de download. Sau procesul care-l fac ei pe internet in momentul respectiv.

Posted

Daca tu o sa descarci un film cu viteza maxima fii sigur ca o sa mearga netul prost pe toate celalalte calculatoare. Daca nu downloadezi sa stii ca nu ar trebui sa ai probleme. Conexiunea pe care o ai poate sa faca fata si la 10 calculatoare.

Dumitrescu Mircea,

Consultant IT

www.pisica.it

Posted

Impartirea se va face on-demand, insemnand ca fiecaruia i se va aloca doar cat are nevoie. Incearca intai sa vezi cum e, cel mai probabil, 99% din timp nici nu vei observa ca mai e cineva conectat la net.

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.