Jump to content

Infografic: Cele Mai Populare Plugin-Uri Wordpress.


gaby

Recommended Posts

Cei de la WPTemplate.com au adunat informatii si au creat un infografic ce contine topul celor mai populare 30 de plugin-uri si care poate fi util tutoror utilizatorilor de WordPress. Dupa cum veti putea observa mai jos, plugin-urile sunt aranjate in ordine descrescatoare in functie de numarul descarcarilor, au o scurta descriere si informatii despre numarul de versiuni active respectiv ratingul actual:

 

wppopularplugins.jpg

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Similar Content

  • By Marin298
   Buna ziua,
   Vreau sa va cer o parere in ceea ce priveste web design-ul la site-ul http://www.salaxboxdiham.com . Daca exista posibilitatea unei imbunatatiri. Vreau sa precizez ca nu vreau sa modific tema de baza pentru ca mi se pare buna domeniului in care lucrez, doar daca exista elemente in + sau modificari legate de ce este existent pe site.
   Tin sa precizez ca website-ul este facut pe platforma Wordpress de cei de la http://www.addictedvision.ro
   In cazul in care site-ul nu este ok sa ramana si copyright-ul aferent, sau dupa caz sa aducem laude
   Multumesc frumos, astept pareri
  • By gaby
   Daca sunteti curiosi de povestea din spatele retelei de socializare Twitter, va invit sa urmariti infograficul de mai jos ce prezinta principalele evenimente ce au avut loc de-a lungul vietii site-ului. De asemeea, o persoana din interior povesteste cum a luat fiinta compania aici: http://www.nytimes.com/2013/10/13/magazine/all-is-fair-in-love-and-twitter.html
    

  • By gaby
   Cu cateva zile in urma a fost lansat o noua caracteristica a retelei de socializare. Tocmai din aceasta cauza, informatiile personale ar trebui protejate mai ceva ca pana acum, iar Kaspersky, una dintre cele mai mari companii antivirus din lume a creat un infografic pentru a ne invata cum sa ne protejam conturile de Facebook.
    
   Ar mai trebui sa stiti ca, din cauza numarului imens de utilizatori, Facebook-ul a devenit in ultimii 2 ani unul dintre cel mai tintit site de catre hackeri si infractori cibernetici. Utilizatorii noi, sau care pana acum nu au luat in considerare pericolele la care sunt expusi atunci cand isi introduc informatii private in contul de Facebook, ar trebui sa ia aminte la recomandarile facute de Kaspersky in graficul afisat mai jos, din care am extras si tradus sfaturile:
   folosirea unei parole puternice/complicate conectarea unui dispozitiv mobil la contul de Facebook pentru a putea beneficia de mai multe metode de securizare folosirea navigarii securizate (secure browsing – https) activarea notificatiilor la logare activarea aprobarilor pentru logare (utilizatorii se pot loga doar daca introduc codurile trimise de reteaua de socializare prin SMS) setarea de parole specifice pentru aplicatiile Facebook folosirea feature-ului Trusted Devices (utilizatorii sunt anuntati cand se incearca logarea de pe un dispozitiv care nu face parte din lista aprobata de acestia) monitorizarea sesiunilor active de Facebook
  • By Burducea Costin
   Ma intereseaza daca are cineva de vanzare sau gratis un plugin bun pentru Wordpress de magazin online, testat si tradus in romana.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.