+iMaster Posted February 3, 2013 Report Posted February 3, 2013 Salut ,am cautat in toate topicurile de pe pct cu problema aceasta de la forum icons si nu am putut sa o rezolv ,da o eroare ,ce are cum o pot rezolva ,se mai poate rezolva ?! Print: Daca ma puteti ajuta .. ce ar trebui sa fac ..
Solution gaby Posted February 3, 2013 Solution Report Posted February 3, 2013 Conecteaza-te la FTP si seteaza permisiunile CHMOD 777 pe folder-ul forumicons aflat in /uploads 2 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Alex. Posted February 3, 2013 Report Posted February 3, 2013 Eu l-am rezolvat astfel : am intrat in setari si ai acolo max size seteaza 100000 si mi-a mers .
+iMaster Posted February 3, 2013 Author Report Posted February 3, 2013 Poate sa ma ajute cineva ,unde se afla : CHMOD 777
Alex. Posted February 3, 2013 Report Posted February 3, 2013 Conecteaza-te la FTP si seteaza permisiunile CHMOD 777 pe folder-ul forumicons aflat in /uploads cum a zis si gaby , Uploads - > Forumicons .
+iMaster Posted February 3, 2013 Author Report Posted February 3, 2013 cum a zis si gaby , Uploads - > Forumicons . Daca imi arati unde este uploads in forumicons ..
Moderators Courage Posted February 3, 2013 Moderators Report Posted February 3, 2013 Dai click dreapta pe folder -> File permisions si setezi pe 777 1
gaby Posted February 4, 2013 Report Posted February 4, 2013 Pasul 1. Deschizi clientul FTP (File Transfer Protocol) utilizat frecvent. Pasul 2. Te autentifici la host folosind utilizatorul si parola cunoscute. Pasul 3. Navighezi in folder-ul uploads al forumului. Pasul 4. In folder-ul uploads al forumului, vei gasi un alt folder intitulat forumicons. Pasul 5. Dai click dreapta pe folder-ul forumicons si ii setezi permisiuni de citire, scriere si executare, adica CHMOD 777 (vezi si: Ghid Chmod) Acum, ai inteles si reusit? P.S: Interesant ca raspunsul meu a fost bifat ca fiind cel mai bun, dar, nu te-a ajutat inca sa rezolvi problema. 2 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+iMaster Posted February 4, 2013 Author Report Posted February 4, 2013 P.S: Interesant ca raspunsul meu a fost bifat ca fiind cel mai bun, dar, nu te-a ajutat inca sa rezolvi problema. Deoarece dvs. mati lamurit cum se face ,sursa ,este un detaliu .
+iMaster Posted February 4, 2013 Author Report Posted February 4, 2013 Da ,faptul era ca eu eram "aiurit" si daia nu intelegeam ,nu pusesem in uploads fisierul forumicons. Multumesc tuturor . 1
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now