vaipan suraj Posted February 9, 2013 Report Posted February 9, 2013 Sistem format din urmatoarele componente: Asrock z77 extreme 4, Intel i5 3570k, Cooler Noctua NH-D14, Video GTX 560 (Gigabyte) RAM 2x4G (1600), SSD Intel 330 series (120), sursa Recom Power Engine (600w), carcasa Antec Two Hundred Two.Am facut OC la procesor pana la 4,5 Ghz, la un voltaj maxim de 1,18 si temperatura in full load de 72 grade (in camera sunt 21 grade). Am facut teste de stress cu Prime 95, cu Aida 64 dar si cu Intel Burn Test. Daca nu au fost erori asta inseamna ca sistemul e stabil? In daily use si in jocuri nu am avut pana acum erori. Multumesc.
Solution +GodsOtherHand Posted February 9, 2013 Solution Report Posted February 9, 2013 De ce drac ai face OC pe asa ceva? eu personal as face underclock.. daca n-ai erori => e stabil. fi atent cu temperaturile, ca daca se aduna praf in timp sa nu ai probleme (long run) love is a verb Love is a doing word
vaipan suraj Posted February 9, 2013 Author Report Posted February 9, 2013 Pai in Idle procesorul sta undeva pe la 26 grade cu ventilatoarele de pe cooler setate la primul nivel din BIOS
+GodsOtherHand Posted February 9, 2013 Report Posted February 9, 2013 pai probleme cu temperaturile ai cand fortezi procesoru, nu cand stai si te uiti la el >.< Si ma refeream gen peste un an .. era asa un heads up pe viitor.. dont mind me, nu le am cu OC oricum :-" love is a verb Love is a doing word
Moderators Courage Posted February 9, 2013 Moderators Report Posted February 9, 2013 temperatura in full load de 72 grade (in camera sunt 21 gradeDestul de mult, mai ales ca e iarna. La vara ce o sa faci?
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now