Jump to content

Recommended Posts

Posted

nu-i rau dar nu sunt in totatlitate de acord cu baiatul asta.... daca ar fi sa alegem o materii poate foarte putini ar alege matematica. Nici mie nu prea mi-a placut din cauza profesoarelor avute din generala care m-au facut sa o urasc deoarece nu explicau si tipau fara

motiv. Chiar am un exemplu recent in clasa in care a fost scos la tabla un coleg si nu stia o derivata si s-a descarcat profa pe el ca cum nu stie ca nu invata etc si el i-a raspuns: in loc sa tipati pe mine in timpul asta imi explicati cum se face si mai apoi dupa 1-2 ore vine si zice diriga ca ce i-o facut lu profa ca era nervoasa ca cica a fost nesimtit respectivu cu ea. Acum de cand iau ore incepe sa-mi place si regret ca am dat de profe dinastea ca poate eram la mate info nu la tehnic acum..

• Moderators
Posted

Mie mi-a plăcut şi îmi place în continuare matematica.

Deşi, să fim serioşi: personal cred că în viaţă te ajută cel mult matematica din clasa a opta sau a noua. Restul până la a 12-a îs mai mult... învenţii

Posted

Mda nici chiar fiecare ora sa ti-o alegi tu. Niste ore trebuie sa fie obligatorii. Dar daca tu nu vrei sa faci biologie, geografie, istorie, muzica, etc e dreptul tau (teoretic). Daca eu vreau sa fac mai multe ore de Modul ? ce? vreau sa imi invat mai bine meseria si gata nu sa cant sau alte cele.

Posted

Eu fiind la tehnic am avut si am o gramada de module care multe pe dinafara. la tehnica de calcul am facut arbori cotiti si transmisii prin curele si lant si acum fac 2 module aiurea despre calitate (adica teorie inutila despre iso 9000 si iso 9001 si clasificari tampite de-a dreptul...)

Posted

Mie mi-a plăcut şi îmi place în continuare matematica.

Deşi, să fim serioşi: personal cred că în viaţă te ajută cel mult matematica din clasa a opta sau a noua. Restul până la a 12-a îs mai mult... învenţii

inventii? eh nui chiar asa. Inventiile alea sunt din anumite motive acolo.

Depinde ce faci in viata. Sunt meserii unde ai nevoie de toata matematica pe care o prinzi.

love is a verb
Love is a doing word

Posted

La noi in tara matematica este foarte prost cotata, desi este obiectul principal... Cunosc persoana care a dat la facultatea de mate, a terminat cu 9.6 sau ceva de genul si a ajuns casier la o pitarie din oras. Din cate stiu acum s-a apucat de alta facultate.

Nu mi-a placut niciodata si nu cred ca-mi va placea vreodata, si chiar daca m-am tarat pana acum, n-am de gand sa ma las acum. In general ce tine de calcule nu-mi place, poate informatica putin. Iti asumi responsabilitatea cand alegi un profil; chiar daca unele chestii par inutile pentru tine, sunt altii care merg mai departe si o sa le trebuiasca... . Ce inveti in liceu la matematica e gluma pe langa materia din facultate, iti preda inca pe-atat, si toate se leaga.

Este adevarat, sistemul e de rahat, invechit, trebuie updatat. Dar cu cine? Si nu doar scoala...

PS: Inutile sau nu, faci muschi pe creier.

fWy1P.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.