Jump to content

La Ce E Buna Matematica? Sa Intri La Discoteca


alex008

Recommended Posts

nu-i rau dar nu sunt in totatlitate de acord cu baiatul asta.... daca ar fi sa alegem o materii poate foarte putini ar alege matematica. Nici mie nu prea mi-a placut din cauza profesoarelor avute din generala care m-au facut sa o urasc deoarece nu explicau si tipau fara

motiv. Chiar am un exemplu recent in clasa in care a fost scos la tabla un coleg si nu stia o derivata si s-a descarcat profa pe el ca cum nu stie ca nu invata etc si el i-a raspuns: in loc sa tipati pe mine in timpul asta imi explicati cum se face si mai apoi dupa 1-2 ore vine si zice diriga ca ce i-o facut lu profa ca era nervoasa ca cica a fost nesimtit respectivu cu ea. Acum de cand iau ore incepe sa-mi place si regret ca am dat de profe dinastea ca poate eram la mate info nu la tehnic acum..

Link to comment
Share on other sites

Mda nici chiar fiecare ora sa ti-o alegi tu. Niste ore trebuie sa fie obligatorii. Dar daca tu nu vrei sa faci biologie, geografie, istorie, muzica, etc e dreptul tau (teoretic). Daca eu vreau sa fac mai multe ore de Modul ? ce? vreau sa imi invat mai bine meseria si gata nu sa cant sau alte cele.

              

 

 

Link to comment
Share on other sites

Eu fiind la tehnic am avut si am o gramada de module care multe pe dinafara. la tehnica de calcul am facut arbori cotiti si transmisii prin curele si lant si acum fac 2 module aiurea despre calitate (adica teorie inutila despre iso 9000 si iso 9001 si clasificari tampite de-a dreptul...)

Link to comment
Share on other sites

Mie mi-a plăcut şi îmi place în continuare matematica.

Deşi, să fim serioşi: personal cred că în viaţă te ajută cel mult matematica din clasa a opta sau a noua. Restul până la a 12-a îs mai mult... învenţii

inventii? eh nui chiar asa. Inventiile alea sunt din anumite motive acolo.

Depinde ce faci in viata. Sunt meserii unde ai nevoie de toata matematica pe care o prinzi.

love is a verb
Love is a doing word

Link to comment
Share on other sites

La noi in tara matematica este foarte prost cotata, desi este obiectul principal... Cunosc persoana care a dat la facultatea de mate, a terminat cu 9.6 sau ceva de genul si a ajuns casier la o pitarie din oras. Din cate stiu acum s-a apucat de alta facultate.

 

Nu mi-a placut niciodata si nu cred ca-mi va placea vreodata, si chiar daca m-am tarat pana acum, n-am de gand sa ma las acum. In general ce tine de calcule nu-mi place, poate informatica putin. Iti asumi responsabilitatea cand alegi un profil; chiar daca unele chestii par inutile pentru tine, sunt altii care merg mai departe si o sa le trebuiasca... . Ce inveti in liceu la matematica e gluma pe langa materia din facultate, iti preda inca pe-atat, si toate se leaga.

 

Este adevarat, sistemul e de rahat, invechit, trebuie updatat. Dar cu cine? Si nu doar scoala...

 

PS: Inutile sau nu, faci muschi pe creier.

fWy1P.gif

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.