Jump to content

Probleme Hook-Uri Ipb 3.3.4 Si Eroare Members In Acp

Go to solution Solved by gaby,

Recommended Posts

Posted

Salutare ! Imi cer scuze de pe acum daca o sa am greseli de gramatica sau exprimare :). Ca sa nu creez ,,nspemii" de topic-uri, am sa pun toate intrebarile mele aici.

O sa incep direct cu inceputul !

1) Daca Intru in ACP --> Member --> Member Groups imi arata o eroare ---> Click pentru a vedea imaginea

2) Am cautat ca tot omu la voi pe forum cu buton-ul SEARCH ( nu toata lumea stie de el ), cum se adauga legenda jos.. am gasit N topic-uri si toate duc catre o singura destinatie --> http://community.invisionpower.com/index.php?& . Mentionez ca eu nu pot sa descarc absolut nimic de pe acea comunitate. Eu vreau sa adaug Legenda jos.. si din cate am inteles imi trebuie Group Name Indicator , dar nu-l pot descarca. Daca se poate sa-l uploadati pe un site as fi recunoscator :).

3) Si ultima problema ar fi, as vrea ca legenda mea sa fie ca in imagine ---> Click pentru a vedea imaginea.

INFO ! As vrea mai vrea sa stiu daca Group Name Indicator si Hook este acelasi lucru ?

EDIT LATER: Nu cred ca stiti... dar incerc:-??..

Am observat pe un forum, atunci cand cineva isi crea un CONT automat la Prezentari ii aparea un topic gen ... Utilizator EZIOxAxDAxF

Text : Bun venit ! Daca intelegi ce vreau sa zic ! Click pentru a vedea modelul deci.. vreau ceva in gen :-?, dar in loc de ce scrie acolo Nick, Varsta etc...

sa scrie Sa-i uram bun venit noului utilizator Y !
Si urmatoarea ar fi:-?, daca observat acolo la profil scrie Location, dar ii lipseste --> ;

cum fac sa apara Location: Romania ( am dat exemplu ) .

• Moderators
Posted

1. Bănuiesc că sunt nulled, nu? Încearcă cu altă versiune, cine ştie la ce o umblat acela.

2. Caută pe google Group Name Indicator şi o să-l găseşti free.

3.

Posted

Ok, am rezolvat cu Group Name Indicator si legenda :), problema ar fi ca tot nu inteleg dece nu merge Members Groups ? Imi da aceasi eroare...

EDIT LATER: Bun.. am mai cautat la voi pe forum.. cum edtez culoarea la subforum.. dar nu am inteles cum se face:), putin mai clar daca se poate.

Posted

Group Name Indicator nu este acelasi lucru cu hook, dar, este un hook. Hoog inseamna carlig/a agata pe engleza, si in IPB face referire la mod-uri (modificari) automatizate aduse forumului standard, prin crearea de plugin-uri intitulate hooks.

Da, poti muta conturile si informatiile (topicuri si posturi) de pe un IPB pe altul (aceeasi versiune): facand back-up la baza de date (Cum se face backup la baza de date MySql?) si apoi importand baza de date in noul forum (Cum se restaureaza baza de date?).

Dupa restaurare va trebui sa modifici si fisierul conf_global.php astfel incat sa coincida cu datele ale forumului anterior (nume baza de date, utilizator si parola). Cel mai bine ar fi sa folosesti la instalarea noului IPB aceleasi date ca forumul trecut (dar nu uita sa stergi dupa back-up baza de date).

De asemenea, te sfatuiesc daca e prima oara cand faci asta (si probabil ca e) sa faci un back-up complet al forumului (atat fisierele aflate pe FTP cat si al bazei de date MySql) pentru ca daca ceva nu iti iese, sa poti restaura forumul exact asa cum era inainte sa te apuci de operatiune (punand fisierele si baza de date inapoi).

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Bun :), am rezolvat cu treaba asta ! Vreau sa stiu de exemplu am site-ul www.exemplu.ro/forum351 si vreau sa fie www.exemplu/forum ce trebuie sa fac?

EDIT LATER: De exemplu :-?, daca creez o grupa noua.. Exemplu: Designer, si vreau sa le dau acces decat la zona lor de Design cum fac?

• Solution
Posted

Fiecare intrebare ar trebui sa fie pusa intr-un topic separat.

1.

2. Dupa ce creezi grupul dorit ori ii setezi ca permission set: moderator forum set / admin forum set (vezi: http://www.siteground.com/tutorials/ipb/ipb-user-groups.htm), si apoi la crearea forumului dai permisiuni de accesare doar acestor grupuri (Admin forum set si Mod forum set):

ipb37.jpg

Daca nu vrei asa, atunci poti crea un nou permission set atribuit doar designerilor, si apoi la crearea forumului setezi set-urile dorite.

O alta posibilitate este sa parolezi forumul iar parola sa fie stiuta doar de designeri si de cine mai doresti.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.