Jump to content

De Cat Trebuie Sa Fie Partitiile C Si D Pentru Windows 7 Ultimate?

Recommended Posts

Posted

Am o intrebare: la Windows 7 ultimate la un laptop toshiba satellite l300, de cat trebuie sa fie partitiile C & D ? :)

astept un raspuns

Posted

Eu am Windows 7 Professional cu Service Pack 1 iar in momentul de fata spatiul ocupat pe partitia C pe care am doar Windows-ul este de ~18 GB (fara disk cleanup facut), C-ul meu fiind de 40GB.

Asadar, daca aloci 25-30 GB pentru C, nu ar trebui sa ai probleme cu spatiul.

D-ul si alte partitii pe care le doresti nu depind de C, deci, le poti face de cat doresti in functie de ce planuri ai cu ele.

Iti propun urmatoarea structura:

C: Sistem de operare

D: Programe si jocuri

E: Filme si kit-uri

Bineinteles, depinde si ce doresti sa faci pe acel PC, si, depinde si de spatiul disponibil (HDD).

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 3 months later...
Posted

Buna.Este un subiect foarte delicat,care,dupa cum a spus si Gaby tine si de spatul de pe HDD-ul tau.In opinia mea nu ar trebui sa-ti faci mai mult de 2 partitii,ar fi mai bine asa felul  :

/C : Sistem de operare : Windows 7 Ultimate

/D : Jocuri,filme,muzica etc.

Recunosc ca atunci cand foloseam Windows XP SP3 aveam 4 partitii si am observat ca era gresit abia in momentul in care am instalat Windows 7 Ultimate si am facut 2 partitii dupa cum am prezentat mai sus.

Marimea partitiilor va depinde de cat de mult vei utiliza ceea ce pui in /D.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.