Jump to content

Samsung Ml2160/2165 Economica In Urma Resoftarii


johnny_computers

Recommended Posts

Prea putine forumuri discuta despre acest model desi  din cate am observat majoritatea site-urilor care se ocupa cu vanzari online mentin acest model in top ”cel mai vandut” produs din categoria imprimante laser alb negru.

 

Cei de la Samsung o prezinta ca ”Cea mai simplă, mai mică şi mai convenabilă imprimantă laser mono” si au dreptate din plin  deoarece 33cm x 22cm si inaltime 17cm îsi gaseste imediat  loc  sub masa sau pe birou. Pentru ceea ce poate face si mai ales pentru viteza ei de imprimare eu zic ca isi merita toti banii.

 

Tot cei de la Samsung vin cu descrierea imprimantei ca fiind una cu ”imprimare rapida si simpla completată de mari economii”.

La capitolul ”mari economii” ne lovim de realitatea putin trista.

 

Cartusul cu care vine imprimanta este un cartus demo, incarcat doar 20-50%  dar ajunge oneori pana la 700 pagini imprimate.Cu un catus nou se pot imprima pana la 1500 pagini dar costa mai mult decat toata imprimanta . Nu e de speriat deoarece se poate reincarca. Cu putina grija poate oricine sa o faca. Eu o reincarc acasa  si imi reduc costurile la  5-10 ron /reincarcare. Odata incarcat cartusul poate imprima aproximativ 1500 pagini.

Pentru cei care detin acest model si sunt interesati  va pot trimite  niste videoclipuri in care este explicat intreg procesul de remplere a cartusului cu toner*

O alta problema de care ne lovim dupa reincarcare este cea a cipului care aduce din nou costuri nedorite.
Pentru a scapa si de costul cipului , este recomandata

RESOFTAREA
Procedura de resoftare dureaza 5 minute si vă scapa pentru totdeauna de cipuri , contoarele imprimantei fiind resetate dupa fiecare pornire la 100%.
După resoftare se pot folosi atat cartuse originale cat si cartuse compatibile
Odata resoftat multifunctionalul devine o adevarata masina de tiparit la costuri aproape nule. Calculu e simplu (1kg toner 86ron* :  15000pagini =0,00573, asta inseamna cu 1 RON printam 174 si asta calculat la minimul de 15.000 de pagini.

Este recomandat ca resoftarea sa se efectueze inainte de terminarea tonerului deoarece pentru generarea programului  de resoftare este necesara imprimarea a 2 pagini care contin seria imprimantei(SN), versiunea firmware si numar crum. Fara aceste informatii  nu se poate genera programul de resoftare.

Pentru cei care detin acest model astept parerile dumneavoastra .

* Pentru alte  informatii despre , reincarcare, cartuse, achizitionare toner , resoftare ml 2160/2165/2168 si alte modele Samsung   scrieti-mi pe mail si va voi raspunde in limita timpului meu disponibil:
johnny_computers@yahoo.compost-31043-0-80824800-1360806956_thumb.jpost-31043-0-84477500-1360806964_thumb.jpost-31043-0-91159700-1360807071_thumb.j

Link to comment
Share on other sites

 • 1 year later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Similar Content

  • By ionut19
   Am o tableta android si de cateva zile nu se mai incarca softul si ramane doar la stadiul de scris android pe ecran si atat. Ce ziceti ar trebuii sa re-instalez softul pentru a-l face sa mearga?
  • By johnny_computers
   Am citit multe comentarii postate si pe alte forumuri  si ma gandeam ca ar fi de folos  si pentru alti colegi de pe acest  forum ,detinatori  sau cei care doresc sa achizitioneze acest model , sa adaug  niste informatii pentru acest model de imprimanta.

   La ora actuala este cel mai vândul multifunctional, aproape identic cu SCX 3405, un model cu viteza mare de printare, perfect pentru birou sau acasa.
   Imprimanta vine cu un carts demo incarcat  ~20-40% cu care se poate tiparii ~300-500 pagini . Un cartus original ajunge pentru aprox 1500 pagini dar este foarte scump(~250RON) . Partea cea mai buna e  k se poate reincarca.
   Metoda de reincarcare e una simpla incat se pricepe oricine.
   Priviti acest video , unde este explicat intreg procesul de remplere cartus:
    


   Iar pentru imprimare la costuri foarte reduse, aproape nule, se recomanda RESOFTAREA Aproape nule,  deoarece dupa resoftare va trebui doar sa reincarcati cu toner.
   1 kg de toner gasiti pe net la  86RON*    ajunge pentru printarea 15-25.000 pagini
   1kg toner 86ron :  15000pagini =0,00573, asta inseamna cu 1 RON printam ~174 si asta calculat la minimul de 15.000 de pagini

   Procedura de resoftare dureaza 5 minute si vă scapa pentru totdeauna de cipuri , contoarele imprimantei fiind resetate dupa fiecare pornire la 100%.
   Este recomandat ca resoftarea sa se efectueze inainte de terminarea tonerului deoarece pentru generarea programului  de resoftare este necesara imprimarea a 2 pagini care contin seria imprimantei(SN), versiunea firmware si numar crum. Fara aceste informatii  nu se poate genera programul de resoftare.

   Pentru alte  informatii despre , reincarcare, cartuse, achizitionare toner , resetare SCX 3400 si altele scrieti-mi pe mail si va voi raspunde in limita timpului meu disponibil : johnny_computers@yahoo.com

   *Nu  pot posta  link  pentru achizitonare toner aici deoarece se considera reclama catre magazin si voi fi avertizat.

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.