Jump to content

Recommended Posts

Posted

Unele email-uri de la Yahoo au ceva probleme. De exemplu, am fost la cineva ca să-i fac un cont pe un site de jocuri, care necesita confirmare prin email. Chestia este că nu am mai primit email-ul respectiv pe acea adresă. Am făcut după o nouă adresă de email şi a venit mesajul de confirmare destul de rapid.

Mai nou, mi s-a întâmplat şi mie. Am un cont de Yahoo pe care aş vrea să-l folosesc în viitor şi unul pe care l-am folosit până acum. Vreau să schimb adresa pentru că cea folosită are nişte cuvinte destul de copilăreşti în ea, deci, vreau să continui cu una serioasă. Ei bine, mi-am făcut-o şi intru pe ea zilnic să văd ce notificări am primit. Mi-a trimis cineva un email pe noua adresă, dar nu l-am primit. L-am întrebat dacă a trimis bine şi mi-a confirmat. Mi-a mai trimis odată un alt email. Tot nu l-am primit.

Care o fi problema cu unele adrese de la Yahoo şi cum poate fi rezolvată?

Posted

Se pare că s-a rezolvat problema. Eu ştiam că adresa mea este @yahoo.com, dar se pare că acum este @yahoo.ro. Când stau şi mă gândesc cât de simplu era, îmi vine să mă bat. Mulţumesc pentru sfaturi!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.