Jump to content

Cum Pot Adauga Descrierea Inainte De Subforumuri In Ipb 3.4.2?

Go to solution Solved by Lus,

Recommended Posts

Posted

Trebuie sa intelegi putin si codul...

Daca ai timp, mai fa o incercare. Mergi in ACP -> Tema ta -> boardIndexTemplate, si cauta:

<p class='desc __forum_desc ipsType_small'>{$forum_data['description']}</p>
Odata gasit, ii dai cut / decupeaza, si il adaugi exact sub:
<h4>
     <if test="hasQueuedAndCanSeeIcon:|:!empty($forum_data['_has_queued_and_can_see_icon'])">
      <a href='{parse url="showforum={$forum_data['id']}&amp;modfilter=unapproved" seotitle="{$forum_data['name_seo']}" template="showforum" base="public"}' title='{$this->lang->words['view_unapproved']}' class='ipsBadge ipsBadge_orange' data-tooltip="{parse expression="sprintf( $this->lang->words['f_queued'], $forum_data['queued_topics'], $forum_data['queued_posts'])"}" style='vertical-align: top'>{$this->lang->words['f_queued_badge']}</a>
     </if>
     <a href="{parse url="showforum={$forum_data['id']}" seotitle="{$forum_data['name_seo']}" template="showforum" base="public"}" title='{$forum_data['name']}'>{$forum_data['name']}</a>
    </h4>
  • Upvote 2

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Rezolvat am gasit eu cum se face  :)

intri in ACP >> LOOK& Feel >> selectezi tema >> Manage Template & CSS >> Board Index >> Board Index Template

Acuma tot ce tre sa faci este sa stegi tot ce scrie acolo si pui alt  Board Index Template de la alta tema Defection si va merge.

• Upvote 1

Posted

Pai altcumva nu se poate am incercat pe pc si am pus Board index template de la defection 3.3.3 si nam vazut buguri, acuma depinde mai bine astepti pana se rezolva tema, buguri etc.

Orice ii aparut recent are defecte si pe parcurs se rezolva.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.