Jump to content

Phoenix Va Fi Primul Telefon De La Nvidia. Detalii.


gaby

Recommended Posts

Pentru a-si promova si mai mult platformele mobile Tegra, cei de la nVidia s-au decis sa realizeze propriile telefoane si tablete, primul rod al acestei decizii intruchipandu-se in smartphone-ul Phoenix.
Telefonul este realizat in jurul platformei Nvidia Tegra 4i (despre care am vorbit aici), are un display cu diagonala de 5" (12.7 cm) cu o rezolutie fullHD (1920*1080 pixeli), o grosime de 8mm, camera foto de 13 MP si incorporeaza o serie de tehnologii dezvoltate special de nVidia, precum: Prism 2, Chimera Computational Photofraphy Architecture, HDR Permanent. O imagine cu design-ul telefonului poate fi vizionata mai jos:
 
phoenixreferencephonete.jpg
 

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Similar Content

  • By gaby
   Platforma nVidia Tegra 4 a fost prezentata la CES 2013, si este realizata in jurul arhitecturii de CPU ARM Cortex A15. Aceasta platforma nu integreaza conectivitate LTE (4G), pentru asta fiind necesar un chip suplimentar, drept pentru care, recent a fost dezvaluita varianta Tegra 4i. nVidia Tegra 4i are numele de cod Grey, producatorii fiind inspirati de Jean Greu, cel mai puternic mutant din X-Men, si reprezinta de fapt o combinatie intre Tegra 3 si Tegra 4, de aceasta data cu 4G inclus. Mai exact, Tegra 4i are un CPU cu acelasi design 4+1 (quad core cu un al cincilea nucleu pentru consul redus in idle), dar de generatie ARM Cortex A9, frecventa a fost crescuta pana la 2.3 GHz, GPU-ul are acum 60 de nuclee (SIMD), deci, de cinci ori cat Tegra 3, dar mai putine cu 12) fata de Tegra 4 (care are 72 de nuclee), iar modemul LTE integrat este un i500. Toate acestea sunt realizate pe un proces tehnologic de 28 nm.     Pe partea video 4i ofera suport pentru redare 1080p (fratele mai mare Tegra 4 suporta 3200 x 2000), precum si pentru arhitectura Chimera Computational Photography, ce le permite camerelor sa ofere HDR permanent sau panorame HDR.
   Odata cu lansarea noului chip Nvidia a anuntat si noua platforma smartphone botezata Phoenix, creata special pentru a demonstra capacitatile noilor sale procesoare si pentru a le oferi producatorilor un reper pentru design-ul de smarpthone-uri bazate pe Tegra 4 si 4i.
   In incheiere merita sa stiti si ca nVidia va aduce noile procesoare la Mobile World Congress, unde ar trebui sa le putem vedea in actiune.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.