gaby Posted September 1, 2007 Report Posted September 1, 2007 Din nou avem ocazia sa va prezentam in premiera nationala demo-ul unuia dintre cele mai asteptate jocuri ale anului. Asa cum ne-au obisnuit de ani buni, toamna, Electronic Arts lanseaza jocurile cu tematica sportiva produse in studiourile EA Sports. Si pentru ca tot romanul se pricepe la fotbal, de departe cel mai asteptat astfel de joc este versiunea 08 a batranei seriei FIFA. Demo-ul ofera o singura repriza a unui meci intre FC Barcelona si Manchester United. Pot fi remarcate cu usurinta anumite imbunatatiri aduse graficii precum si noul mod de control al paselor. Demo-ul jocului FIFA 08 poate fi descarcat de aici. Autor: EA Sports Marime: 478.63 MB Licenta: freeware Sursa: xtrempc.ro Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+lolek Posted September 3, 2007 Report Posted September 3, 2007 Gabi , eu nu am Downlo-dat FIFA 2008 Demo , de pe forum dar il am si eu si am Un meci intreg 2 reprize Echipe : America , AC MILAN , Manchester Und , FC Barcelona , Bayer Munchen , Biernd I have been on this forum since 2007 Driving BMW 318i and Dacia 1310 Sport
gaby Posted September 3, 2007 Author Report Posted September 3, 2007 eu inca nu l-am descarcat ... dar cei de la xtrempc zic: Demo-ul ofera o singura repriza a unui meci intre FC Barcelona si Manchester United. Ai incercat sa instalezi si kitul luat de pe forum ? si tot un meci intreg poti juca ? Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+lolek Posted September 4, 2007 Report Posted September 4, 2007 cel dupa forum nu l-am luat .. I have been on this forum since 2007 Driving BMW 318i and Dacia 1310 Sport
gaby Posted September 4, 2007 Author Report Posted September 4, 2007 aha ... ok, poate sa fie o alta versiune demo-ul pe care il ai tu ... Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+zNowkid Posted September 5, 2007 Report Posted September 5, 2007 man jocu e praf sincer....nik diferit de 07.doar niste imagini din meniu etc in rest e copia lui 07.
gaby Posted September 5, 2007 Author Report Posted September 5, 2007 ei zic ca au inbunatatit grafica, cat si modul de control al paselor.... acuma.. na... din demo nu iti poti da seama de prea multe ... Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+zNowkid Posted September 8, 2007 Report Posted September 8, 2007 ai dreptate vom vedea cu aparitia jocului full
+lolek Posted October 6, 2007 Report Posted October 6, 2007 a aprut deja 2008-ul FULL I have been on this forum since 2007 Driving BMW 318i and Dacia 1310 Sport
+Nameless Posted October 7, 2007 Report Posted October 7, 2007 stu ca a aparut dar cica il gasesti pe torrente private
+Hell_Spawn Posted October 7, 2007 Report Posted October 7, 2007 stu ca a aparut dar cica il gasesti pe torrente private ← Daca te uiti mai atent pe forum vezi ca o sa vezi ca si lolek de pe odc il are
gaby Posted October 7, 2007 Author Report Posted October 7, 2007 a aprut deja 2008-ul FULL ← a aparut, dar in romania nu a aparut inca din cate stiu eu originalul. din cate stiu apare ca si nfs prostreet tot in noiembrie... Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now