Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, recent mi-am facut un server de metin 2 prin port forward deoarece am ip dinamic.

Totul bine si frumos(parca prea frumos) dar cand dau pagina site-ului altei persoane nu ii merge(mie imi merge perfect).

Trebuie sa mentionez ca serverul functioneaza la ei, doar site-ul nu le functioneaza.

Stiti cumva care ar putea fi cauza ?

Posted

Am urmat tutorialul ala pentru server fara port forward, dar i-am dat adresa unui prieten si tot nu-i merge... mie imi merge..

Se poate ca Firewall-ul pc-ului si Kaspersky sa fie de vina ?

Posted

Am incercat si tot nu le merge... chiar nu inteleg cum mie imi merge perfect si celorlalte persoane nu.

Cand aveam serveru' pe hamachi le mergea perfect pagina tuturor.. dar e incomod cu hamachi sa le zici la toti sa descarce programu, etc.. majoritatea se feresc de hamachi si este mai usor pe ip.. alte sfaturi ?

Posted

Scuze pentru triplu post dar nu gasesc un buton pentru edit.. 

Nu stiti un site unde as putea pune site-ul gratis (ma refer sa-l uploadez.. apoi sa mearga singur..) pentru metin2 ?

Ma gandesc ca asta ar rezolva problema, btw... chiar nu gasesc rezolvare nicaieri >.>" .

Posted

Am facut o baza de date, am intrat in PHpMyadmin si imi apare asta 67490040.png

De aici chiar nu mai stiu ce sa fac...

Posted

Nu as putea importa baza de date din xampp ? (dar nu stiu unde o gasesc) nu ma inteles mare lucru din tutorialele pe care mi le-ai dat si sunt cam paralel la MYSQL..

Posted

Imi arata asta... 17198736.png

Nu-mi poti lasa un id de mess, ceva.. sa ma ajuti cand ai putin timp liber ? ar fi mai usor asa.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.