Jump to content

Htc One – Preţul În Magazinele Europene


friendlyuser

Recommended Posts

Lansat oficial în urmă cu doar câteva zile, HTC One a ajuns deja în oferta unor magazine europene, confirmând promisiunile producătorului de a aduce pe piaţă noul model cât mai curând posibil şi volum suficient pentru aprovizionarea stocurilor.

HTC One

În timp ce clienţii din Marea Britanie pot achiziţiona un exemplar HTC One contra sumei de 510 lire sterline (aprox. 588 euro), aceeaşi variantă retail a telefonului poate fi achiziţionată din magazinele germane la un preţ de 661-670 euro. HTC One este oferit şi în pachet cu abonament lunar în valoare de 25.99 euro. Oferta include un bundle conţinând setul de căşti Beats Audio, în valoare de 99 euro. Potrivit magazinului german O2, livrările efective pentru comenzile înregistrate vor începedin data de 6 martie.

Cu puţină răbdare, am putea găsi noul HTC One şi în ofertele de pachet cu abonament ale operatorilor Cosmote România, Orange România şi Vodafone România, însă până în acest moment nu au fost comunicate informaţii concrete în acest sens.


sursa http://itnewspage.wordpress.com/2013/02/23/htc-one-pretul-in-magazinele-europene/

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Similar Content

  • By gaby
   Primul telefon care foloseste tehnologia UltraPixel este HTC One, terminal ce va fi lansat la sfarsitul lunii martie sau undeva in luna aprilie a anului curent. Dupa cum veti putea observa in specificatiile telefonului, senzorul camerei principale este de doar 4MP (fotografiile produse avand o rezolutie de 2.688 x 1.520 pixeli), insa aceasta va folosi ultrapixeli. Ce vrea sa spuna HTC cu acest termen? Ei bine, HTC ne spune ca megapixelii noului lor telefon vor fi mai mari decat alti megapixeli, astfel cei 4 MP fiind suficienti sa se bata cu competitorii ce au 8 sau chiar 13 MP.
    

    
   In continuare, probabil va veti intreba de ce, de aceea voi continua cu cateva explicatii:
   In momentul in care o camera foto realizeaza o fotografie, senzorul acesteia grupeaza milioane de pixeli pentru a forma imaginea. Folosind tehnologia UltraPixel, HTC nu doreste sa creasca numarul de pixeli din care este formata imaginea, ci vrea sa creasca dimensiunile pixelilor folositi pentru captura informatiei.
   Fiind construit cu pixeli de dimensiuni mai mari, senzorul de pe HTC One poate sa captureze mai multa lumina si ca urmare poate sa preia imagini mai bune/clare, in diferite conditii de iluminare. De cel putin trei ori mai bune, conform HTC. Introducand mai multa lumina intr-un singur pixel, camera poate sa preia mai multe detalii, culori mai bune si la final sa creeze imagini de calitate ridicata. In teorie, un ultrapixel de 2 micrometri poate asborbi mai multa lumina decat unul de 1,4 micrometri (cele regasite in majoritatea smartphone-urilor actuale).
    
   Din aceasta cauza, camera de pe HTC One are sanse sa scoata o poza mai buna decat o camera de 8 MP clasici de pe un terminal concurent. Mai jos puteti viziona doua poze, prima fiind facuta cu HTC One, in timp ce cea de-a doua fiind facuta cu iPhone 5:
    

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.