Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ca sa il inchizi dupa un anumit timp de ore cat si pentru a-l proni incearca sa folosesti acest program (trial) :

http://www.lifsoft.com/

M-am interesat si unii spun ca se poate numai din bios face faza asta (cica ar fi o setare pe acolo) altii spun ca se poate face si cu programe, deci poti incerca ambele alternative.

In legatura cu winamp-ul fa un shortcut la un MP3/playlist in StatrtUp. (Sa nu faci la Winamp ca nu incepe sa cante automat).

Succes :pct2:

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 3 years later...
Posted

shutdown -s -t 3600 (unde 3600 este nr de secunde dupa care sa se inchida)... asta folosesc eu :) comanda se scrie in run si ok sau dai click dreapta de desktop, new shorcut si scrii linia asta. Cat despre deschis automat la o anumita ora nu se poate decat daca ai optiunea in bios desi cred ca majoritatea pc-ului nu o au :( desi nu stiu.

edit:

metoda asta am gasit- undeva

numai daca ai win xp sau win 2000 poti face asta .... si anume activeaza functia de "hibernate" din power management/ control panel si apoi ai sheduled tasks pentru a pune un task la o anumita ora, atunci cand vrei tu .... urmatorul pas este ca sa inchizi calculatorul dar nu in shut down ci in hibernate, si sa astepti sa vezi daca o ia

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.