Jump to content

Care Este Povestea Jocului Assassin's Creed 4: Black Flag?


gaby

Recommended Posts

Cel mai nou joc din seria Assassin's Creed, se va numi Assassin's Creed IV: Black Flag, si va fi lansat pe data de 31 octombrie 2013 pe console (PlayStation 3, Xbox 360 si Wii U), data de lansare pentru PC-uri nefiind inca precizata.

In Assassin’s Creed IV: Black Flag vom intra in pielea altui personaj principal decat cel din Assassin's Creed 3, Edward Kenway, un tanar britanic ce a parasit fortele navale pentru a deveni pirat in Marea Caraibelor. Prins in mijlocul razboiului dintre Templieri si Asasini, Edward se va antrena si va deveni primul din familia Kenway ce se va alatura Ordinului Asasinilor.

Ca si restul jocurilor din seria Assassin’s Creed, noul titlu prezinta povestea reala din spatele evenimentelor ce au marcat istoria omenirii. In spatele razboaielor dintre imperiile vremii si pirati a existat si o lupta secreta intre Templieri si Asasini. Templierii se afla in cautarea unui loc misterios despre care se presupune ca le-ar oferi avantajul necesar pentru a-si infrange inamicii. Evident ca Asasinii nu pot accepta asa ceva si vor folosi toate mijloacele pentru a-i opri, Edward fiind cel mai important personaj in lupta dintre cele doua factiuni.

 

screed4.png

 

Totusi, asta nu inseamna ca Assassin’s Creed IV: Black Flag va fi un joc doar cu lupte navale. Acestea vor fi un element important, insa confruntarile pe uscat se vor regasi ca in orice joc al francizei. In timpul campaniei principale, 60% dintre misiuni se vor desfasura pe uscat, iar restul pe mare. Pe langa macelarirea inamicilor, Edward va avea timp si de alte lucruri, precum vanatoarea de balene sau scufundarile.

De asemenea, actiunea ne va purta prin 50 de zone, incluzand orasele Kingston si Havana, jungle, ruine si grote in care vom putea descoperi comori ascunse. Pe parcursul aventurilor vom lupta alaturi sau impotriva unor pirati celebri, precum Blackbeard, Benjamin Hornigold, Charles Vane, Calico Jack Rackham sau Bartholomew Roberts.

Pe langa armele cu care va fi dotat (sabii, pistoale, arme de suflat), Edward va avea la dispozitie o nava proprie – Jackdaw – ce va putea fi personalizata si imbunatatita. Atunci cand va aflati pe mare veti putea folosi un ochean pentru a cauta nave pe care sa le atacati. Va vor fi oferite date privind incarcatura si puterea militara a acestora, iar conditiile meteo trebuie luate in calcul daca vreti sa iesiti victoriosi din infruntarile cu inamicii.

Interesant de precizat ar mai fi faptul ca luptele navale se vor putea duce de la distanta cu ajutorul tunurilor, sau de la apropriere daca reusiti sa abordati nava inamica. Cei ce prefera gameplay-ul de tip stealth se pot apropia de vasele inamice inot, iar odata ajunsi la bord pot incerca asasinarea capitanului.

 

Trailere din joc dezvaluite pana in momentul de fata pot fi gasite mai jos:

  • Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.