Jump to content

Recommended Posts

Posted
De curand am achizitionat un HDD extern WD de 1TB. Acesta va fi folosit pentru stocarea filmelor, pozelor, si eventual a kit-urilor diverselor programe sau jocuri.
Ce ma sfatuiti sa fac, sa il folosesc asa cum este (o partitie), sau sa il partitionez (3 partiti)?

Chiar daca ma sfatuiti sa il paritionezi, chiar daca nu, imi puteti descrie cum se poate face asta?
Multumesc anticipat!

Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova?
Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.

Posted
Pentru ceea ce doresti sa stochezi pe el, eu ti-as recomanda folosirea lui asa cum este (o singura partitie, gen stick), si crearea de foldere pentru o organizare mai buna (un folder numit Filme unde vei pune toate filmele, un folder numit Poze unde vei pune pozele, si asa mai departe). Eu asa as face.
Partitionarea HDD-ului extern o poti face cu utilitarul din Windows, Disk Management din Computer Management sau cu programe third party precum GPartedEaseus Partition Manager, etc. (vezi: Programe pentru partitionare HDD).

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.