Jump to content

Service Calculatoare Rezolvit.ro


rezolvit

Recommended Posts

Service calculatoare specializat oferim o gama larga de servicii IT destinate companiilor mici si mijlocii. Oferim servicii de calitate, adaptabile atat nevoilor dumneavoastra personale cat si ale companiei dumneavoastra. In oferta noastra puteti gasi:

 

instalare windows

instalare drivere software

optimizare sistem de operare

instalare antivirus

recuperare date hard-disk

devirusare calculatoare

recuperare date

configurare retea si conexiune internet

 

In functie de natura fiecarui incident, depanarile se pot face remote (la distanta), telefonic sau prin deplasarea unui tehnician in locatia dvs.

 

Toti avem un un prieten sau un coleg care stie sa instaleze windows dar nu oricine stie sa instaleze si sa optimizeze sistemul de operare pentru performanta maxima, securitate maxima si usurinta in utilizare. Fiecare driver trebuie instalat cu atentie deosebita, fiecare program trebuie instalat urmarind cu atentie pasii de instalare si pachetele adiacente. Doar un personal specializat iti poate proteja datele importante la o reinstalare de windows, iti poate oferi suportul necesar pentru ca orele petrecute in fata calculatorului sa fie ore de relaxare si nu de stres.

 

Contact:
Tel. 031.432.8681
Pagina web: http://www.rezolvit.ro/service-calculatoare

Servicii IT RezolvIT: SERVICE CALCULATOARE --- OPTIMIZARE SEO --- CREARE SITE-URI

Link to comment
Share on other sites

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Similar Content

  • By lupu_singuratic
   Reparații calculatoare și consultanță de specialitate, cu deplasare gratuită la solicitant.Tarife între 20-100 ron(20 RON/oră), în funcție de complexitatea si duarata intervenției solicitate.Pe 
   > http://andrei.reparacalculator.ro < am oferta completă de servicii și tarifele la care lucrez.
    
    
   Ofer servicii de reparații calculatoare desktop,server,workstation(hardware/software) și portabile(numai software la solicitant), întreținere, montaj si punere în funcție rețele intranet pe cablu sau wireless (servere,routere,imprimante,swich-uri,sertizări cabluri,etc), servicii de consultanță în IT(alegerea unui calculator, cofigurări/asamblări,etc, sisteme desktop, și altele) precum si soluții software oppen source, gratuite și  comerciale(doar la comandă de la furnizori datorită licnțelor)( softuri de ediatare grafică,suite office, aplicații multimedia,jocuri, etc) pentru firme si persoane fizice, orientate spre calitcate si nevoile solicitantului serviciilor mele.
    
    
   De ce m-ai alege pe mine?.
   Deoarece comparativ cu cei ce au îvățat să facă asta de pe internet sau din auzite( ex:vecinu,o cunoștință,etc),unde informațiile sunt eronate și/sau incomplete,eu dețin experiența și tehnica necesară astfel încât pot oferii soluții în timp real problemelor ce apar la orice calculator,fie că este vorba de un simplu diagnostic,resoftare,etc sau de o întreținere a unei rețele de calculatoare / reworck-uri  ,unde se impune profesionalism și precizie.Dacă ai nevoie de o persoană ce știe face asta cu adevărat atunci înseamnă că tocmai ai găsit soluția.Detalii la telefon 0755776773 , Luni până Dunimică până la ora 22.
    
    
   Oferta este valabilă pentru municipiile Câmpia Turzii, Turda și Cluj-Napoca.Pentru localitățiile limitrofe acestora se perecepe taxa de deplasare dus-în tors în funcție de transportator(de exemplu: Comuna Mihai Viteazu cost 6 RON(3 Ron un bilet))
    
   Mai jos am lista cu serviciile oferite(ca atașament)

  • By Victor2013
   Firma Psihotronic Protect efectueaza pentru companiile interesate servicii it direct la sediul acestoara.Deplasarea personalului calificat la sediul dumneavoastra se face foarte rapid.De asemenea majoritatea reparatiilor se fac foarte rapid.Pentru mai multe informatii vizitati pagina noastra: http://pyp.ro/servicii-it/
   Principalele servicii it oferite de firma noastra sunt:
   mentenanta calculatoare devirusare calculatoare service calculatoare la sediul dumneavoastra  
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.