Jump to content

Recommended Posts

Posted

Noroc PCT,am si eu o intrebare,cum as putea pune pe forum ipb 3.3.4 la un anumit topic sa aiba aces de exemplu doar Moderatorii , e doar un exemplu , mie imi trebuie pentru alte grupuri . multumesc

• Moderators
Posted

Ce titlu sugestiv ai mai pus şi tu. Prima dată credeam că subiectul e la aria de prezentări.

Referitor la problema ta: permisiunile pentru grupuri / seturi de grupuri se setează atunci când faci categoria. Din sute de hook-uri câte mi-au trecut prin faţa ochilar n-am văzut niciunul care să seteze vizibilitatea subiectelor la anumite grupuri alese.

Posted

Chiar ca sugestiv titlu pusesesi.

Asa cum ti-a spus si House_MD, poti da acces doar anumitor grupuri sa intre in anumite categorii. Mai exact, faci o categorie, de exemplu: VIP, in care dai acces doar Administratorilor, Moderatorilor si VIPilor, deci, tot ceea ce se va posta in acea categorie va fi disponibil doar acelor 3 grupuri.

Daca vrei sa faci o categorie si anumite topicuri sa fie vizibile pentru toata lumea, iar anumite topicuri doar pentru anumite grupuri, nu se poate, sau, nu am aflat noi inca.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.