Jump to content

Ce Este Instagram? Cum Se Foloseste?


gaby

Recommended Posts

Serviciul Instagram nu este nou, ci a fost lansat pe 6 octombrie 2010, dar totusi, in prezent este mare confuzie in randul utilizatorilor romani. Asadar, Instagram este un site/o aplicatie pentru telefoanele mobile inteligente (cu sistem de operare iOS sau Android), dar de asemenea este si o retea de socializare, unde se pot adauga o varietate de filtre si efecte fotografiilor dvs. (facute de obicei cu telefonul mobil). Avand si functii de retea de socializare, ceilalti utilizatori Instagram vor putea vizualiza pozele postate de dvs., iar acestea pot fi chiar partajate pe alte retele de socializare precum: Facebook, Twitter, Tumblr, Posterous, Foursquare, Flickr.

Foarte important de precizat ar mai fi ca regulamentul Instagram interzice postarea de poze de pe Internet, permise fiind doar cele create de persoana care le uploadeaza.

Cum se foloseste Instagram?

 

Primul lucru pe care trebuie sa il faceti este evident, si anume instalarea aplicatiei pe tableta sau telefonul dvs. mobil. Dupa aceea, la prima accesare va trebui sa va creati un cont, lucru foarte usor si rapid. De acum inainte, va trebui sa va familiarizati cu 5 butoane din partea de jos a ecranului: acasa (unde veti vedea ultimele poze adaugate de catre prietenii sau utilizatorii pe care ii urmariti), camera (va porni camera dispozitivului permitandu-va sa fixati fotografia sau sa ii adaugati filtre chiar la fata locului; de asemenea, daca aveti poze in library, le puteti edita), popular (va va arata pozele care au cele mai multe vizualizari), stiri (va va arata noutatile despre persoanele pe care le urmariti, si persoanele care va urmaresc) si profil (va permite sa va gasiti prieteneii, sa revizuiti fotografiile, sa va editati profilul, precum si sa configurati setarile pentru cele 6 retele de socializare suportate).

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.